Evo danas san sazna da je NOKIA 3510i 1520Kn u svercera (ima 4096 boja + javu, a ostalo je sve NOKIJEVSKI). Sad san u jos vecoj dilemi! :rolleyes:
Sagem kosta 1620 Kn u electro-magica (www.emshop.hr) ako kupis online. :D (u svercera ga je tesko nac)
Printable View
Evo danas san sazna da je NOKIA 3510i 1520Kn u svercera (ima 4096 boja + javu, a ostalo je sve NOKIJEVSKI). Sad san u jos vecoj dilemi! :rolleyes:
Sagem kosta 1620 Kn u electro-magica (www.emshop.hr) ako kupis online. :D (u svercera ga je tesko nac)
možda tebi dole u splitu, tu ga sigurno imaju
preporucujem ti nokiju, jer..... nokia je ipak nokia...
(to ti je moje stručno objašnjenje)
ja sam u mobyu pročitao da je IRDA brža od BT-a.al BT je naravno puno praktičniji zato što ne zahtijeva vidljivost uređaja kao IC.= Citat =:
Poslao: vanja
Za tvoju informaciju, BT je trenutno najbrža komunikacija između mobitela i kompjutera.
@ flokila: pa šta bi ti više od moba za 1600kn?jako puno nudi za te novce.i mobitel uopće nije smeće!
Ja bih kupio Sagem
Trenutno je bolje imati kameru posebno... :)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
bolje imat kameru na mobu nego posebno. Mislim, nisam fotograf pa da mi treba kamera neznam kakve rezolucije...
Bio ti fotograf ili ne, 640x480 jednostavno nije dovoljno primjerice za izraditi slike kod fotografa.
Možeš li mi molim te reći kod koga...= Citat =:
Poslao: Perpetuum
Frend bi si ju kupio.
Pusti ti Moby... Još jedan pokazatelj koliko treba vjerovati ekipi iz PC Chipa ;) Možda je brži teoretski, ali u praksi sigurno nije, pogotovo kod mobitela.= Citat =:
Poslao: gIK
ja sam u mobyu pročitao da je IRDA brža od BT-a.al BT je naravno puno praktičniji zato što ne zahtijeva vidljivost uređaja kao IC.
al mišljenje mobya nije zanemarivo.neću dalje polemizirat da se ne bi opet zakačili!;D nisam se imao prilike sam uvjeriti u tvoje tvrdnje pa ću zato šutit.ja sam samo napisao ono što sam pročitao.ja sam samo link.:D
Meni se ono nije činilo kačenje, oprosti ako tebi je.
Sama polemika ne mora biti i svađa, žao mi je što je tebi ovaj puta to tako ispalo :(
Uživaj!
To sam vidjela na www.emshop.hr= Citat =:
Poslao: peltierzg
Daj reci gdje se može kupiti za 1619kn?
Pozdrav:confused:
Sazna sam da ce uskoro bit upgrade (u em-a)softwarea za MY-X5 koji ce podrzavat MMS (to je soft od MY-X5e)....
"upgrade (u em-a)softwarea za MY-X5 koji ce podrzavat MMS"
Od koga si to čuo ili gdje si to pročitao?
u electromagica
Za one koji nemaju prilike vidit mob uzivo imaju par wmv filmova & slija na ovoj stranici... :cool:
http://www.cellularmania.kataweb.it/...yx5/index.shtm
Kupio mob, zbilja je fantastican, radi ko munja, mogli su se malo više potruditi oko kutije ali ..., ne možeš ovce i novce, nikako ga ne mogu spojiti preko irde imam "actisys 220L+" adapter, i nikako da se sporazumiju! Kakva iskustva - može bilo kakva pomoć! Hvala
Ja imam isti. Proradil mi je tek onda kad sam kompjutor odnesel u HG Spot.Rekli su mi da su promijenili postavke portova.
Jel bi ti bio problem da zapišeš postavke u biosu i device manageru za com i IR device i pošalješ mi na mail, bio bih jako zahvalan! peltierzg@yahoo.com
U međuvremenu su mi u HG Spotu formatirali disk zbog toga kaj nisam mogel inst. modem.Od tad mi više IC port ne radi(ne uspijevam ga instalirati sam).Kupil sam kabel za mobitel tak da se više i ne trudim.
Jel ko zna di se mogu kupiti maske za sagema, elektromagic ih nema, trebao bih plavu ili crvenu ili žutu! Ako neko zna nek obznani, normalno i cijenu!
Znači sviđa ti se mob, kakve su funkcije sve OK?
Nemam jednu primjedbu. Irdu sam uspio složiti, nije bio problem u mob nego u compu. Ekran je mrak, a funkcije sve što mi treba. Sad kad Elektromagic bude radio update softa, imat će i mms i glasovno biranje. Možda su mogli kutiju malo bolje složiti da bolje dihta, ali ... Uglavnom sve najbolje.
Jel zna netko di se mogu skinuti polifone melodije za sagema? I dal postoji neki program koji konvertira wav i midi u polifone melodije (*.imy) a da podržava više kanala? Imam onaj program ringtone converter 3.9 ali ne može više kanala prebaciti u *.imy, samo jedan! Hvala!
Kako se tipkaju poruke. Jel se pise standardno ili treba drzati tipku pritisnutu dok on mijenja slova? Tako je bar bilo na starim SAGEM mobitelima