...postat' ćeš tetkica??? ;D
Printable View
...postat' ćeš tetkica??? ;D
Jok, nego ću obje strane ploče svirat. Tako da mi se šanse za dejt u subou za duplo povećaju. OK, ideja nije moja, ne volim se tuđim perjem kititi.
I zato Gog - :thumbup:
Kaj prelaziš u *****e? ;D
edit:bem ti ovaj fini forum, htjeo sam napisati je je_bace ;D
jezbače?....
da, točno to, kak si mi pametan ;D
jezdec pezdec
Kad ovo čitam sve si mislim otvoriti neki 12-steps program anger managmenta. Kak bi se tu pare fino nalupale... :klap: :klap: Evo, već si radim jeftine flyere u Corelu.
http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_7.gif;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao niten
a taj anger managment znam,a kad sam gledo istoimeni film ili na našem kontrola bijesa bio sam lud ko šiba!sve me smetalo!
Moralesovo rješenje bjesa:
Biker pivo(u svakom getrou)
Desanka Šakić
Pljugica.
Zadnje stranice oglasnika.
Naime,svi koji imaju računala provode mnogo vremena za nijma.Zbog toga se stvara nedostatak sexa, što pak utječe na mozak....dalje vamj e sve jasno.
ja se opustim shoppingom,pogotovo kad me starci razljute...diners junior i deriii ;D a inace,da blue devil,rakija i ziza -opaka kombinacija,jos se vise zbediras!
al nema tu pomoci,nekontrolirani izljevi bjesa su cesti kod gotovo svakoga...tako da.. ;)
samo ne kuzim vas decke sta sebe morate ozljediti udarivsi sakom o zid ili jos gore glavom..brrrrr
Testasteron glavni uzrok i neka žljezda ali ubi me ak sad znam!= Citat =:
Izvorno postao mala
A shoping i ja bi se tako liječio samo nemam maznuti karticu od nekoga ;D !
ja lupam po u, tipkovnici, mišu, zidu, vratima... kučište mi je užasno svinuto, cijeli komp šteka s vremena na vrijeme, tipkovnica nekad radi, nekad ne radi (moram ju lupit tam di su lampice da bi proradila) i promjenil sam već 3 miša... a jednom sam došel doma sav živčan jer sam dobil 3 jedinice, i onda se komp zaštekal te sam ga ljepo primil u ruke i svom snagom na pod ;D
Jedan mali savjet za sve živčeke. Stavite si kraj kompa ili onog kaj vas živcira jednu običnu krpu. Kad puknete samo bacite tu krpu svom snagom u zid koliko god puta želite. Kad postanete glupi sami sebi prestat ćete se i živcirat. ;D :beer:
Kod mene je situacija jako kritična ponekad kad me nesto naljuti a to je naj česce komp ili jojstick(njih sam brdo promjenio) iloi pak mobash koji je jadnik svuda letio ali naj gore je u skoli kad me neki profesor naljuti ja svoj bjes iskalim na stolici jednom sam sto razvalio na stred časa jer sam izgubio u potapamju brodova:D
Lječim se tako sto odem u teretanu ili odem igrat foodballa pa se nad nekim drugim iskalim
Primjetio sam da se najviše živciram te da u rekordno malo vremena izgovorim rekordno puno psovki dok igram (čitaj: gubim) N4S:U2. Stoga sam odlučio je deinstalirati i nastaviti s mirovljubivim Simsima 2. ;D