meni pašu oba ta datuma, osim ako se do 23.7. pol ekipe ne pobere na more :) ... ali kako se dogovorite, može. ja sam za oba i to fakat moramo napravit.. tulum forumaša na mrežnici! jooooj...
Printable View
meni pašu oba ta datuma, osim ako se do 23.7. pol ekipe ne pobere na more :) ... ali kako se dogovorite, može. ja sam za oba i to fakat moramo napravit.. tulum forumaša na mrežnici! jooooj...
meni isto više paše 23.-24. 07
meni isto, valjda cu biti u zgb
meni isto kao i comi ;D
Došao bi, ali sam 23.07. već debelo na moru...*uck!!!
u to vrijeme sam na jugu hrvatske, poluotoku zvanom peljesac.. ali mozda mozda budem jos bio u zg pa svratim na... mreznicu jel.
na more idem radit 22.07 znači štani...
Vidim da nema drugih prijedloga osim 23./24. 7. pa bi mogli lagano dogovarati detalje.
Znači koliko kužim za sada su tu: Whiteboy, Zappan, gog, nered, coma i još nekolicina koja nije sigurna.
Mrežnica je već sada za kupanje, a zamislite samo do 23. ;).
detalji su - šljaka par gajbi pive hladi u mrežnici od negdje 21. a mi dolazimo 23. i furamo nešto mesine za roštilj.. u cijeloj priči šljaka najlošije prolazi jer naravno treba puno pive za nas malo... ;D
no, ukratko - tko vozi iz zgb? bar brijem da jedan mora dofurat stvari - cugu, klopu, šatore :) i slično... a ako nas ima više nego dobrovoljnih vozača, ostali vlakom.. šljakeru, na kojem selu silazimo? ;)
Ma još ćemo mi brojeve razmjenit, pa će Šljaka glumit GPS preko telefona... ;)
Ja ću vjerojatno s autom. A što se šatora tiće, prvo sam se nasmijao, ali sad si mislim da to i nije tako loša ideja, "ako" se zarakijamo...
BTW ja ću na mrežnicu vjerojatno i vikend ranije... ;)
mene nema na žalost, prakticirati ću nešto slaniju vodu :)
papku, ne može. dolaziš na mrežnicu, kuća na moru će te čekati. možeš dovuć dupe na jedan dan do mrežnice... sad imaš i autoput...
baš ste se ljepo dogovorili...hehe..
neću ništa obećati.... jer sam poznata po tome da zeznem...ah...
je, imam autoput, al jeftinije mi je sa avionom ;)... ne znam zap....bum videl, bar bute više pive imali ;D= Citat =:
Izvorno postao zappan
tomo, pas znašvećkaj, ak ne dođeš ne bu dobro po tvoje zdravlje... daj organiziraj se tak da buš tam 23. pa onda piči na more direkt s mrežnice il nekaj... ne bu to to ak eskiviraš, jednostavno ne može da ne ideš, mislim da ti je to jasno... don't be a papak :bunny:
pa kaj će hladit pive u toploj vodi, da da pobudalimo do kraja. Si lud.= Citat =:
Izvorno postao zappan
BTW ima ko onaj friđ na 12 V ?
pa jel ih se moze spustiti na neku vecu dubinu di je hladna voda...?
Ma bez brige, to što je Mrežnica 'za kupanje' ne znači odmah i da je topla... ;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Kaj se tiče hlađenja pive kad spustiš gajbu na dno rashladi se bez problema. ;)
sumnjam da može postići najbolju "radnu" temperaturu od 5°C, al ajde dobro.
nego jel ima neko friđ?
imam ja ali ide samnom u novalju :p ;D
OK vrijeme je da se dogovorimo dal treba šleper il dva cuge, a klope bar tri po mojoj procjeni :D.
Ajd ozbiljno, tko na kraju dolazi? hoćemo li u subotu ili nedjelju ili cijeli vikend ili kako tko može?
Molim konkretne prijedloge, zahtjeve ... sve pametno( ;D ) kaj vam padne na pamet.
nedjelja obavezna, subota prema prohtjevima, ako se mene pita.. naime, ja u subotu možda u grazu na jazz festivalu, za sad se niš ne zna jer nema konkretnog dogovora još sa ekipom, pa se u tom slučaju u nedjelju dotepem u neko doba do mrežnice... ako od graza niš, onda igra i subota za mene...
Tko na kraju sve ide, Šljaka, ja, zappan, nered i?
ja moram vidjeti dali cu ici na ronjenje od 19-24, uglavnom znati cu za par dana