Imao sam Y'z dock prije i maknuo ga. Sad sam stavio object dock, bio je punih 5 minuta na mom kompu... Nije to za mene, ja sam old school ;D
Printable View
Imao sam Y'z dock prije i maknuo ga. Sad sam stavio object dock, bio je punih 5 minuta na mom kompu... Nije to za mene, ja sam old school ;D
Ja upravo skinuo YZ i testiram ga. Ali najveći nedostatak, IMO, je to kaj ne podržava drag 'n drop "open" metodu - ono, imaš shotrtcut od Notepada, pa kad klik-drag-drop neki file na taj Notepad, ovaj bi trebao otvoriti Notepad s tim fileom (kako, recimo, TLB radi).
To mi fali, jako fali :(
Ma desni klik, open with i to je to ;D
Je, znam... al nešto me zeza TLB na notebooku, a u QuickLaunchu mi se nagomilalo preko nekoliko ikonica. Veličine buhica, jedva ih vidim. Da, znam, notebook je smeće, ali ipak... Tak da tražim izlaze. Mada mi se čini da će neki reinstall pasti :rolleyes:
...ma u pravilu meni je TLB odličan ali se s vremenom toliko toga nakoti da tražim nešto što bi to objedinilo ali nikako da se neko posluži svim sredstvima - sad sam maknuo sve dock-ove pošto mi se ne da podešavati za skoro svaku aplikaciju postavke (ona fora sa 3D igrama i blesiranjem) - sad grupiram po TLB-u...
I to što veliš... ali velim, pošto se radi o notebooku, 3D-igre nisu baš opciaj - prespore su. RCT3 sam, recmo, neki dan probao, i strahota je. Tako da se nadam da neće biti blesiranja dockova.
Ali opet, TLB je favorit...
...u biti popizdio sam kad mi se digao screensaver i vidio se i dalje dock te je na kraju glavni test napravila klinka kad mi je sve počupala van (da ja tumplek nisam zaključao dock) - jednostavno odustah...napravih sedam foldera na TLB-u (ono komplet imena i ikone i nabih ga iznad taskbar-a i start meni-a (maknuo sam sat i aktivirao ovaj iz TLB-a) ma savršeno i za kraj instalirah Hidden menu (služi za tipkovničke shortcut-e)...
Ja sam skinuo sve Stardock proizvode,sve instalirao poskidao gomilu tema i ostalih stvari,zajedno sa tim koristio style xp i onda jednog dana puko i od tada koristim windows classic style :)