Mislim da ona koja se hoce po..bat, furat ce kondom sa sobom (i to ne jedan);D , a znam iz iskustva ;)
Printable View
Mislim da ona koja se hoce po..bat, furat ce kondom sa sobom (i to ne jedan);D , a znam iz iskustva ;)
Nije valjda da ti već trebaju :lol: ja još uspijevam bez njih= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
A kaj ak je ona gore?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
vadi nju onda na vrjeme
Najjeftinije su ti pilule Trinovum 15Kn i nema trudnoce cijeli mjesec :D
da al to sjebe curi hormone pa moze imat problema sa rakom , i sl bolestima .
promjene raspolozenja bla bla
počnu joj rast brkovi i dlake po leđima:-))
Ja nikad nebi curu silio na tak nesto.
vise vjerujem u one neplodne dane-to sam vec napiso
Više vjeruješ šta? Da je zaštita sigurnija? ;D
pa ako ti nije cura boli te kita lega!ali ja svojoj curi reko da neželim ni čut za te pilule niti ja šta koristim!a kad je neka druga,uvak u prolazu *ebe mi se zanju!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Samo pripazi da te jednog dana ne počne nešto peckati ;D
neče jer nije kurva i prvi sam joj!:jump:
nejdem ja tam di su kurve da još i boleštinu nepopušim!sam mi to treba,ili bolest ili djete sa kujom!
Da, ta ista je i meni rekla da sam joj prvi. I frendu iz ulice. I cijelom susjednom kvartu... ;D
Pričam ti za ove koji spominješ "u prolazu" ;D A i bluedevil je čovjek životnog iskustva ;D= Citat =:
Izvorno postao sibir
Nego, bd, to si sam skužio ili su ti poslije rekli? ;D
Kako kad... Prvi put sam mislio da je mrak-komad ludo zaljubljen u mene. A onda sam shvatio da to misli i pol kvarta. Svakog, ne samo mog ;D
Pa sam naučio, polako, prepoznat takve "kvartovske frendice"...
ja sam opičenjak eto....nije problem puknut ženu...djevojku..ili grupnjak(baš sam ispropbavao svoju motorolu slikajući :) )= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ali ima žena koje su jebeno nedokučive!...ee paaa.....te su mi napete...ali više od godinu dan< se gnjavit..ma daaaaaaj :retard:
Da podijelim malo svoje don juanovske mudrosti ;D poanta je u tome da i ti njima budeš nedokučiv i "nezainteresiran" ;D
Samo damgola sad čekam da otkomentira ovo o "nedokučivosti" ;D
LoL ;D.........
;D haha! da da tako je..ajme koji smo mi hebači tu...a kladim se da nam je polovici u novčaniku već isteko rok trajanja kondoma :notooth:= Citat =:
Izvorno postao gog
Eni se čini da su na ovom forumu sve sami ortodoksni kršćani: nitko ništa prije braka ;D
Apstinencija je najbolja zaštita :)
hahahah! looool! ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
skonto sam legos,ali nisam htjeo pisat 2posta zaredom jer sam se mal zaj*bo u ovom prvom!= Citat =:
Izvorno postao gog
izgleda da na ovom forumu samo svečenici,svi u celibatu,ali taki su najgori kad ih pustiš sa lanca;D:thumbup:
probit ćemo mi tebe ne brini "nedokučivče jedan";D= Citat =:
Izvorno postao gog