aj idem sad sa neta, pa pošaljite prijedloge i komentare kad ga pogledate... ja bum došel oko 19...
Printable View
aj idem sad sa neta, pa pošaljite prijedloge i komentare kad ga pogledate... ja bum došel oko 19...
sad radi konacno:thumbup:
vidim da vas je oko 15 skinulo to.... pa me zanimaju komentari... jel ok... znam, sad sam shvatio da imam nekih lapsuza, ali sa "update-om" će se to promjeniti...
Što želite da još pokažem na motoroli... dali ima nešto još što vas zanima... ajd't javite
ma stvarno predivno! od 35 ljudi (koliko vidim da je skinulo), niti jedan nema komentara!?!?!
JA moram ponovno skinut, neće mi Word nikako otvorit file :retard:
Veli neki "unrecoverable error" i ni makac...
Odlicno! Meni se sviđa. Sve je precizno i u detalje.
Jedino što sam ja još radio, a ovdje nije opisano je skidanje one plastike na pomočnom displaju jer je pod nju ušla prašina. Ona je zaljepljena jednom trakicom, koju treba oprezno odljepiti da se ne potrga. Vjerojatno nije ograničen broj odljepljivanja i zaljepljivanja, ali ja si nemrem pomoći kad vidim prašinu na displeju. :-)
ja cu to stavit na moj portal kad bude gotov ako se slažeš
Sve pohvale za tutorial.Mislim da je ovo jedan od boljih sta san na netu nasa.Moze se rec da je VRHUNSKI :) :p
hvala. hvala... evo sljedeći tjedan ćete dobiti produženu verziju... dodati ću (što sam izostavio) skidanje metalne prpreke sa stranjeg doljnjeg dijela mobitela i rastaviti ću još zvučnik iznad displaya i još ću dodati nekih stvari... poput onog držača displaya...
bude li sreće, ako dobijem mob, napraviti ću tutorial kako promjeniti boju osvjetljenja na vanjskom dispayu...
misliš izmjena dioda? pa tko savlada ovo, to može i sam prokužit, a oni od nas koji su imali bilo kakve veze s tehničkom školom to mogu na žmirećki...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
evo jedan trick za vanjski LCD; skinite foliju s njega, okrenite ju naopako i promjenit će vam se boja, na taj način da će sat biti tamana, a ostalo svijetlo, znači invertiranje boje!
a tebi Krompirko svaka čast
Downloadao i pročitao tutorial
IMHO jako dobro, objašnjeno u detalje, jako dobro!
svaka cast full precizno ,prva liga.ej jkeli 36kn puno za torx t6 (pevec)??
Ovaj link ne radi, a na tvome siteu nemas postavljeno... moze neki novi link ili na email?
ako mozes uploadaj taj turioal ovdje
Pa ljudi, taj tutorial je star više od pola godine...
Kaj još primam zahvale: LOL?
http://www.racunala.org/TUTORIAL.doc
Evo još jednom, samo da se zna, editirao sam ja u linkovima svoj post...
a na ovome linku će biti par godina, pa ga vi uploadajte di god oćete i radite sa njim kaj oćete...
Hvala na tutorialu za rastavljanje, mrak je!
Trebao mi je jer sam trebao doci do tp-a, a stao sam kod odvajanja straznjeg kucista - oslobadjanja one dvije kopce sa strane, nikako nisam uspijevao skuziti gdje i kako ga je drzao.
jel mozes ponovo upload, ovi linkovi ne rade?
Predlažem upload na besplatan komercijalan upload server:
www.4shared.com