pa naravno, to i je napravljeno da tome konkurira i zapravo konkurira, 0kn za vip frends..mislim to je ipak ono...
Printable View
pa naravno, to i je napravljeno da tome konkurira i zapravo konkurira, 0kn za vip frends..mislim to je ipak ono...
znao sam da je neki zajeb.
ne pa nije zasto? pa besplatno pricas s frendosm to je bas fora.
ima ime VIP tarifa 0 zbog 0 (slovima: nula) kn prema friends broju.= Citat =:
Izvorno postao dud
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
to znači da stalno možeš s jednim od korisnika vip razgovarati besplatno?? kako dugo hočeš???
dal i taj drugi mora biti na pretplati ili može imati vip me
moze biti sta god hoces. idealno za recimo ak imas curu koja brblja u nedogled...
da 0-24 besplatno.
ččovjecče ak ja to kupim morat cu kupit jos 2-3 baterije :) jer i tak mi ova izdrzi samo 1 dan aktivnog korištenja
pa gdje piše to za 100 kn+12 kn za radijsku?= Citat =:
i jel moram uzet novi broj da bi dobio t630 jeftinije?
ja isto nnigdje nisam vidio da 100kn moras placati, ja se vec ponadao...
nist eniti mogli vidjeti. bila je samo objava za medije u kojoj ne stoji sve. ali sve što stoji točno je.
a vi koji ste se nadali dačete za 0 kn pričati sa vip friends brojem a da ništa ne date operateru bi možda trebali razmisliti o svom IQ. pa ko bi to ponudio.
pa dobro dragi daj nam objasni onda da li treba uzet novi broj
ak hoćeš mob s popustom ili ne treba?
hehe... ovo nalikuje na nepotpuno obavještavanje, vidjet ćemo hoće li i reklamna kampanja 'zaboravit spomenut kak treba ostavit 100 kn mjesečno u kasu operateru' svaki mjesec... ;)
ne znam za vas, al ovo mi nije slično vipnetu koji uglavnom nije skrivao informacije.. neki novi vjetrovi pušu u marketingu vipa...
a eto to je valjda samo objava za medije kako nered kaže
valjda kad dođe kao reklama neće više ništa skrivat...
pogotovo kad pročitaju ovu temu;D
pa baš se u reklami nikad niš ne kaže. Zato posti ZSK čiji broj vidiš uvijek na vipovoj reklami i nazoveš ih pa ih sve lijepo pitaš, ili ti oni sve lijepo sami kažu.
To otkad je ona butre došla na čelo uprave. Nova metla najbolje mete, kak se veli.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Stvarno treba lagano i Pravo završit da te netko ne prevesla danas, čak i za trivijalnu glupost kao što je "VIP tarifa 0". Uskoro ćeš morat s advokatom ići i kad ideš grincajg kupovat na Dolac...
"...VIP tarifa 0 omogućuje telefoniranje unutar VIP mreže po cijeni od 1,00 kn, a cijena razgovora prema drugim mrežama je 2,90 kn u vremenu od 7 do 19 sati, tj. 1,90 kn od 19 do 07 sati..."
Je li to sa ili bez PDV-a?
I definitivno se plaća 100 kuna koje se troši za pozive ujutar VIP mreže. Super, ali s cakom, naravno.
a koja je caka?
@damgol ne moraš uzimat novi broj da bi uzeo novi telefon ali se za tu tarifu promotivno nude samo dva telefona.
pa ovak si prije plaćao pretplatu 74 + 12 kn a plaćao si vip.friends i razgovori
sa ostalima preko vip mreže su bili 1,22;)
ja ovo definitivno uzimam jel sam samo preko vip.friensa ima 40-tak kuna
ja samo ne kužim kaj su svi napali da ima neka fora i caka i da je prijevara. prvo treba sve pročitat o toj tarifi i onda tražit informaciju kamo gdje se može dobiti.
tarifa je OK ali će se uvijek javiti jadnici koji će reći to je pušiona zakaj moram dati 100 kn. ja bi dao 20 kn i onda bi đabe pričao sa friends brojem do mile volje a razgovori na ostale brojeve nek mi budu 0,10 kn, i još nek mi za nagradu daju telefon za 1 kn i svaki mjesec 200 kn koje mogu potroši na pivu.
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=5...&idnews=267052
evo vam cijene na linku gore sve je lijepo objašnjeno. ne vidim caku.
Dobro Da Li Neko Zna Jel Treba Uzet Novi Broj
Ako ŽeliŠ Jeftinije Uzet T630 Ili Je Samo Dovoljno
Da Se PrebaciŠ Na Novu Tarifu??????
Gdje treba potpisat? ;D= Citat =:
Ma nije podvala i caka u pravom smislu riječi, ali nazivati tarifu "0" kad plaćaš 100 kuna. Sve je to super i povoljno, ali pakiraju u jednu stvar u krivi paket.
pa kaj tebi treba nacrtat da se to odnosi na vip.friends?