Ne radi na mobu taj .avi format...kaj da radim? jel mi kaj koristi ovaj Smart Video Converter kaj sam instalirao na komp?
Printable View
Ne radi na mobu taj .avi format...kaj da radim? jel mi kaj koristi ovaj Smart Video Converter kaj sam instalirao na komp?
avi ti na mobitelu ne radi vjerojatno zato jel nije konvertan u sm video converteru....
njega instaliraj,pa u njemu iskonvertiraj sta zelis prebaci na mob i radit ce..
ili skini neki vec iskonvertirani video sa stranica koje sam ti stavio na pocetku threada
Uspio sam...sve radi kak spada...puno hvala, sodom!!!
tu smo da si pomazemeo,pozdrav!
daj mi reci pliz di da nađem registration key za Soldier Ants? Skinuo sam i instalirao igru i sve mape, ali me traži taj key...otišao sam na www.hindango.com da se registriram, ali traži me broj kreditnih kartica i drugih gluposti kaj ni nemam...imaš ti kakav kod?
skini ovo i stavi u system/apps/soldier ants i trebalo bi radit
I skinuo sam par trailera za mob, ali mi štekaju...kak da izgladim sliku da mi ne šteka?¸
Taj file da ubacim u mob ili na komp (pa onda sve zajedno na mob)? Kak da uninstaliram igru na mobu?
prvo ovaj fajl koji sam ti dao je crackan,kad ga ubacis u mobitel stavi ga u folder gdje je instalirana igra i on ce ga jednostavno zamjenit s pravim i igra ce ti normalno radit...
sta ti steka? resetiraj mobitel i probaj ponovo
Instalirao sam Smart Movie i Xvid codec 1.10 i skinuo dva trailera (Sin City i Mr & Mrs Smith) i ne idu glatko nego štekaju...jel mi kaj fali možda još na mobu? Jel stvar u softveru...
Mravci rade, uspio sam se registrirati jer sam imao programčić neki kaj sam skinuo s igrom, al ga nisam vidio...
nebi smjelo stekat,neznam u cemu je stvar,da je prevelika rezolucija nebi mogo pustit fajl...mozda se napunila memorija,jesi probo resetirat?
Možda je stvar u trailerima jer štekaju uvijek na istom mjestu...imaš ti koji file da ga skinem, da nije prevelik, samo da vidim hoće li mi normalno radit? Uploadaj nekaj ak možeš, pliz...
Holly Valance - Kiss Kiss
kad extraktas trazit ce te pass: jcunlock
Sad ću vidjeti...sad sam skužio da ovaj smart movie ima ograničeno vrijeme gledanja filmova, jer je trial, a trebam se regati...imaš i za to šifru...neda mi ga se stalno skidat na mob s PC-a kad mu prođe vrijeme...
Dakle, tebi Kiss Kiss radi normalno i glatko?
dao sam ti link od sm-a u folderu nakon extrakta su ti se pokazala 3 fajla ms sis file,xvid codec sis file i smartmovie app.
prebaci smartmovie app i napravi sa njom isto sto sam ti opiso gore za soldierants...isto kao kad na kompu ubacujes crack
ps.radilo je,nemam ja vise p900
Ja to još uvijek ne kužim, sorry...di u mobitelu da pronađem system file...kad si prebacim to na mob, on me pita za file da li da ga spremim u vanjsku ili unutarnju memoriju telefona...kak da ga kopiram u taj system file? Ajde mi lijepo objasni u detalje, pliz:-)
Kiss Kiss radi malo bolje od trailera, ali svejedno malo šteka...ne znam zakaj...
Jel ima možda kakve veze to kaj sam Smart Movie instalirao na memoriju telefona, a filmove pokrećem s kartice? Pretpostavljam da to nema veze, al pitam...
ovako idemo korak po korak....jel ima nekakav file explorer instaliran?
Na mobitelu...ovdje imam file manager jedino, al to je već tvornički instalirano...jel to OK?
naravno da nije,...to je preglednik multimedie,slika,audia,igrica,dokumenata....
ja uploudam ti skidaj...fileMan
malo se poigraj s njim nakon sto ga instaliras,ima mnogo opcija..i da ti ustedim vrijeme ovo je meni bio najbolji file explorer od svih koje sam promjenio na p900
OK, instalirano je i sve funkcionira...šta dalje?
sada prebacis smartmovie app file koji sam gore spomenuo na mob,sacuvaj ga na D (to je memorijska kartica)...zatim otvori fileman,...malo potrazi u /mail taj file odi na njega cut i pastaj ga u folder gdje je instaliran smartmovie....npr d/system/aps/smartmovie
Nemam nigdje system, ni u meoriji telefona ni na kartici...di je tebi to bilo...imam u filemanu mrave i sve, al nemrem naći smart movie...
kad uđem u C: tamo imam samo documents, a u D: imam media files
nemoj trazit system...to sam ja bubnuo jel je tak na series 60
mislim da je u aplikacijama znaci /apps/smartmovie
Ne mogu naći na taj apps, nema ga nigdje...spremio sam taj file na karticu u "other", al ga file manu nemrem pronaći...
al imam celicne zivce :)
skini file search i upisi u njega imena fileova koje trazis.
Upisao sam apps i našao mi je samo fileove od mrava, ništa od smart moviea...da uninstaliram smart movie i ponovo instaliram?