mislim da u importaneu na glavnom ima onaj ducan s mobitelima 128 i 256 ms duo
Printable View
mislim da u importaneu na glavnom ima onaj ducan s mobitelima 128 i 256 ms duo
Jel to onaj dućan kraj onog dućana sa satovima? Bio sam tamo danas i imaju samo od 64Mb i dođe fucking 400kn...došao sam u Svijet Medija u Importanne Galeriji i lik je prije mene pokupovao sve kartice Duo od 256Mb...
na to sam mislio... ali 400kn?! stvarno bezobrazno
jesi probo u nekom sony centru? mozda algoritam.
Prešao sam pol grada, al nema nigdje...Algoritam nisam probao, vidiš, budem ih nazvao...
nemres ic tako na slijepo kupovat...napravi si plan neki:predlazem da pogledas u fotostudijima koji prodaju opremu...tamo bi mogo nac,pa u masarikovoj u onom sonijevom ducanu
Bio sam u jedno 6-7 foto studia i svugdje imaju samo pro dou...bio sam i u Helikopu u Masarykovoj i nemaju tamo, trebali bi dobiti, al ne znaju kad...
Svaka ti cast! Pa smrsavit ces i na kilazi i na zivcima, ako tako nastavis!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Fino ti nazovi ElektroMagic u Amrusevu ili Planinsku ili Sante Domenicu, kazi im sto trebas i fino naruci navedeno! Mislim da bi za tjedan dana mogao dobiti karticu, ja sam tako radio za jedan stativ i memoriju za Sonyja jos u davna doba dok se to nije samo tako moglo kupiti!:)
Ovako...instalirao sam igru Doom na mobu i uninstalirao, ali problem je kaj mi se ne miče s mobitela ikona od igre...igra je potpuno izbrisana, ali tu ikonu ne mogu nikako maknuti...jel zna netko kako se to radi?
moj drug je imao isti problem, samo je ugasio mob na otprilike pola sata, i kad ga je ukljucio ikona je nestala. Pokusaj, vjerovatno ce ti uspjeti
Kako Dominator rece, ostavi ga ugasenog neko vrijeme, nekada mu treba da dodje sebi, i meni je nekada ostavljeo neke ikonice (i to ne samo od igara)!
Na P910 to nisam primjetio!
Pa da, nije ni mom drugu bila ikona od igrice, vec neke foto aplikacije, i posto je izbrisao ostala mu je ikona iste aplikacije. Nije znao sta ce, ja mu predlozih da ga ugasi, i ostavi tako neko vrijeme, i posle toga je upalio telefon. IKONICE NIJE BILO!
Probaj pa javi je li uspjelo
Učinio sam master reset i jer nisam imao puno podataka i sad je sve OK...
Jel zna netko kako kod konvertiranja filmova poboljšati zvuk i glasnoću...kaj da stavim na postavkama za što bolju kvalitetu? Jedino ograničenje mi je memory kartica na mobitelu od 128Mb...
Pogledaj za memory stickove u www.svijet-medija.hr a imaš i na www.nabava.net
ja obicno stavim na 112kpbs, a za freq.audio: 16kHz na 40kpbs,doduse, nemozes imat i sliku i da stane poduzi film na 128 Mb karticu...audio ti toliko nema veze, ali video, ako stavis vecu bitratu, film ti malo streca kad ga gledas! vjerovatno zbog buffer ucitavanja, a memorije u ramu malo...stoga probaj pa vidi, najbolji savjet! explore...
A koji Encoding Mode koristiš? Uglavnom convertam spotove, te ih dosta šteka, ali ima i onih koji su dosta glatki, kao s telke...
Jel mi može netko pomoći i reći gdje na P900 mogu provijeriti vrijeme odlaznih i dolaznih poziva, odnosno svo vrijeme koje sam razgovarao na mobitelu?
Nemrem to nigdje naći...
Dakle ovako, u glavnom izborniku (u otvorenom modu to ti je onaj krajnji desni u gornjem desnom kutu ekrana, oznacen sa cetiri neke tockice) ides na phone (simbol slusalica)! Kada si u phone u donjem lijevom kutu ekrana imas dvije ikonice (covjeculjak sa zvjezdicom, ta je lijeva i desna je kao neki mali popis) e ti kliknes na desnu, dobijes popis poziva! Sada ides u gornji lijevi kut ekrana i biras phone, pa total call info! I to je to! Nadam se da je ovo bilo dosta detaljno ;D != Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Mogu li se tipkati poruke bez stylusa, odnosno prstima po samom displayu?
jako tesko....kada skines flip mozes ukljucit virtualan flip ali i na njemu nije lagano napisat poruku,frustrirajuce je
Istina...ak nemaš stylus, radije uzmi neki tanak predmet, ali da nije previše oštar da ne probušiš touch screen...a i nije ti dobro tipkati prstima po ekranu jer će ti se jako brzo zamastiti, pa ga moraš često čistiti i tak...
Ovak...skinuo sam nekoliko tema za P900, ali su u .rar formatu...kada ih "otpakiram" imam 10-15 .mbm, .jpeg i drugih fileova...kak da to posložim, odnosno prenesem na mob da mi funkcionira kao tema?
skini zip man s dodatkom za rarove (za mobitel) i preneses temu koju si skinuo s neta na mob i tamo je odraras.
OK, bum probao...thanks!