oće reć Iraku= Citat =:
Izvorno postao niten
Printable View
oće reć Iraku= Citat =:
Izvorno postao niten
što se rušenja tornjeva tiće tu se ne radi o krađi nafte već o povodu da se napadne Afganistan kako bi se crpila nafta iz Ruskog bazena za koju su se Ameri dogovorili s Rusima oko snabdjevanja. Jedino su im talibani smetali jer je naftovod prema moru odnosno tankerima išao kroz Afganistan i talibani su ga kontrolirali i nisu ga otvarali Amerima. Ameri su imali jednu naftnu krizu zbog koje trpe i dan danas zato se sada snabdjevaju naftom na sve žive moguće naćine.upumpavaju dofuranu naftu u već iscrpjele bušotine u Texasu jer nemaju više gdje skladištiti. pogledajte cijene benzina u SAD i kod nas. Zamisli da ima sad netko digne cijenu benzina pa svi bi popizdili. kad se malo zbroji i oduzme što je žrtvovati 5000 duša da bi ostalih 25 milijuna živjelo u blagostanju. Zanimljiv je podatak za koji naravno ne znam dali je 100% točan da su u WTCu gdje inaće radi najviše Židova tih dana oko 90% njih koristili slobodne dane, a znamo tko drma Amerikom.= Citat =:
Izvorno postao niten
Što se tiće Iraka tu su karte manje više otvorene. Ameri dnevno u Iraku potroše oko 30 milijuna dolara na okupaciju ali isto dako dnevno dignu nafte u vrijednosti 3 milijarde.
to o židovima sam i ja čuo,navodno nije nijedan poginuo.
krađu nafte sam mislio na ovih 3 miljarde dnevno što pumpaju iz iraka. a još i to što su sad opkolili Iran,jedinu ozbiljniju zemlju kojoj puca za Amere i njihove spike, sa dvije strane. sad se još samo čeka da otkriju atomsko naoružanje,kemijske bombe ili leteće tanjure u Iranu i invazija može početi.
Istina niten. Oni jednostavno nisu normalni. Treba se cijeli svijet udružiti i pokazati ko je gazda!
Ja ne znam sta oce ovi ameri,to sto su nazovi neka sila, ne daje im pravo da odlucuju sta ce ko da radi na ovome svijetu.. Eto sad Irak, prije par godina mi (tada Jugoslavija)... Svugdje zavlace nos, ja ne znam kako to ostatak svijeta tolerise... i nije mi bilo zao onih tornjeva, zao mi je bilo neduznog naroda,...
Treba tome stati na kraj.
slazem se,ali kak?
brijemda bi se udruze EU i Rusija , jos je amerika ekonomski i vojno jača.
a kina i jpn njih nekak ne volim
ma to je pokvaren narod!nemam ništa ni protiv kine i japana,ma nikog,samo da se nađe neko ko če sj*bat te amere!samo pogledajte na novoj TV seriju svjetske zavjere i gledajte kako ti ameri manipuliraju sa svime i koji su to lopovi!
kad pogledaš malo objektivno,di se amerika umiješala a da nakon toga nešto nije sje*ala ili da nije nasto rat?!?
Kojim danima i koje vrijeme je ta emisija na Nova TV?
Svjetske zavjere su srijedom oko 10 i 30. Ja mislim, znam samo da je 100% srijedom!
neznam točno ali pogledajte to i vidit čete sve i svašta i za neke stvari čete se zapitat i ostat začuđeni!
e to moram gledat. nisu s njima nikad bila cista posla, ja sam zbog americke politike (a bogami i slobove) izgubio voljenu osobu u Podgorici :(
Ja ne znam sta je tada Crna Gora skrivila svijetu, dje smo krivo postupili???
I mozemo mi pricat ovako do besvijesti... Pare su baza svega, novcem mozete sve kupiti, to je danasnja surova realnost!!!
NABIJEM IM GA!!!(Američkim glavonjama) ;D