aco daj reci frendu nek da shemu spajanja za ledicu i ja bi spojio al neznam na koje kontakte daj bar neku informaciju kak se spaja(onaj vrag za externu memoriju se ušteka ko kabel za usb)
Printable View
aco daj reci frendu nek da shemu spajanja za ledicu i ja bi spojio al neznam na koje kontakte daj bar neku informaciju kak se spaja(onaj vrag za externu memoriju se ušteka ko kabel za usb)
:cool: pa to je V600= Citat =:
Izvorno postao jets0n
pitam radi profila...u profilu mu piše e550. al i dalje ne vidim antenu, zanima me dal je to kratka ili je čovjek možda i to rešil kreativnije ;D= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
Imam v600 i e 550,(sve su motorole iz serije V od 300 do 600 slične, uglavnom iste samo male estetske promjene) za antenu je jedino rješenje ona od 4 ili 5 mm.
ej pa imas u Electronic Centru LEDicu bijelu od 16000mCD..kosta oko 0 kn...promjera 5mm....probaj jos traziti i UltraBright...
inace ovo je ludnica :)
Famozno! Svaka čast! I ja bi si ovo napravio kad bi se usudio raskapat :retard:
Dajet nam shemu!!! ako dobijem shemu neće bit problema svima to sastavit :)))..za neku simbolčnu cijenu...samo mi dajte shemu ;))
Pozdrav!
pa to i ja trebam jel neznam kud treba spojit + a kud i na šta -
potrudit ću se doći do sheme (sutra,ovih dana.) znam da ste nestrpljivi pa ću porbati što prije i da mi da još neka pojašnjenja oko toga tako da vam bude lakše..
sam tak ja se mogu strpit, ak nebuš mogo postat daj sim: Karlo.Hrenovic@public.carnet.hr
eh ja sam bio prije oko 2-3 tjedna mislim ovdje postao da je neki lik imao neonke u mobu i ono, trebo sam se naci s njim da cujem kak je to napravio, on ju je pokazao i eto mislim da je to ta fora, samo su njemu svijetlile kao i stražnji display i svjetlo se vidilo na onim otvorima na vrhu gornjeg dijela motorole. ma koma stvar.
i da, da dovršim, reako mi je da ju on to nije spajao, već ju je taku aj nazovimo "tuniranu" kupio od lika iz burze...
nažalost nije ju htio dati na operaciju...
E da da još kažem, ja sam jednom trebao tutorial kako rastaviti motorolu i sastaviti istu... pa uglavnom sam našao nešto slabo, jedva, bluedevil je pomogao, ali nije bilo to to. Jednom sam bio smrdao jednu v525, ali eto sad sam se naučio otvoriti dotičnu i na svojoj stranici želim napraviti tutorial pravi, kako rastaviti motorolu i gdje su najosjetljiviji dijelovi... pa eto čim budem nabavio jednu 525, ja čem uploadati slike na svoju web str...
ako hoćete, mogao bi se potruditi tako da vam to napravim i do četvrtka, pa će eto mislim dosta vas vjerojatno imati koristi... ako budete htjeli tunirat motorolu.
i et zamislite stvarno da dobijemo sheme, ondak smo "na konju!"
Jel ti to misliš ozbiljno? ;D= Citat =:
Izvorno postao aco
1. Rastaviš mobitel, nadješ mjesto di imaš + i -, spojiš sa dvije žice običnu LEDicu...
bez ikakve nauke :-)
Ili spojiš na rasvjetu od vanjskog ekrana, pa svijetli i kada te netko zove, kada dođe SMS, ili kada stisnete onu tipku sa strane (koja mi stalno pišti kada je mob u džepu!!).
Nije potrebna nikakva shema
Bilo bi to lijepo kada bi netko mogao to u detalje objasniti sa shemama i slikama. Za nenauke ljude
Ja stvarno neznam da znam objasnio bi, netko je pričao po forumu da će napraviti tutorial za rastavljanje, ja jedino mogu saznati koji alat se koristi i gdje se može nabaviti.
si ziher a kaj nebu onda stalno svjetlilo ovo je ok kad udješ u kameru
meni ne svjetli, samo kada pirmam signal (poruka ,poziv) ili kada ručno uključim
:thumbup: stvarno ste ovo izveli za pet svaka cast!!!!!
a kud treba spojit da radi kad uđeš u kameru
na kraju krajeva, uzmete običan ohm metar i skontate gdje se može prikačit... e evo još da dodam, gore u postu za rastavljanje v600 et rakao sam da ću napraviti tutorial... a evo dao bog sutra, kad dobijem 525, pa ću uzeti i mjerni instrument i nači vam te polove...
eto.
sad sam si dao posla... dakle, sutra krenem dao bog raditi, sutra navečer ćete imati na internetu...
gle a kak buš znao na koju struju treba šta spojit da svjetli baš tad i mislim da ti treba 2V za ledicu
Prvo, sumnjam da ledica ide na 2V, mislim da ide na manje, mnogo manje...= Citat =:
Izvorno postao MC Španjolac
a testirat ću, sa mjernim instrumentom! Skinem si gornji dio gornjeg dijela moba i malo prčkam tamo po utorima flet kabla i onog kabla koji vodi do kamere i vanjskog displaya!
Jednostavno, primjetiš koliko recimo proteće struje kroz dva kontakta dok napraviš neku stvar (otvoriš mob, uđeš u kameru ili pritesneš tipku za svjetlo...)
sad sam na nekoj vrsti praznika, pa nemam što raditi do popodne... a ujak s kojim živim ima brdo elektronike, raznih ledica, mnogo mjernih instrumenata... ma uglavnom mu je to hobby pa se eto dok radi mal zavučem njemu u sobu i nađem ta dva kntakte (ili četiri)
Ajd super. Napravi nam neukima tutorial. I ako moze sto detaljnije.
ako si primjetio, ja u postovima svojima često mnogo pišem... kad kad i gluposti ali nije bitno, uvijek pišem više nego što bi trebalo i stvari kojem me zanimaju objašnjavam u sve detalje, zato mi vjeruj, ovo bi trebalo onda biti extra kill frenzi detaljno... jer đaba mi samo slikati i pisati što je na slici kad oni bogu iza nogu nekontaju zašto je to tako...
skraćeno: OK!
E super Krompirko. Jedva cekam da to vidim. Pa mozda skupim hrabrost i sam da to napravim.