Slazem se, cak bi se usudio reci da Samsung ima trenutno najbolje ekrane...
Printable View
Slazem se, cak bi se usudio reci da Samsung ima trenutno najbolje ekrane...
neki!??? SVI MODELI imaju kvalitetne ekrane u boji... oni su napravili najmanje 4096 boja, ne zaboravi! nikad nisu izdali sa 256
Dosta primjeraka Siemensa S55 sjecam se da nije imalo bas dobar ekran...
Kaj to znači da neki(S55) imaju dobar a neki loš ekran?
tako je zapane!spomenimo samo t100,a o s100 nemoramo ni pričat!:)
Čuj ja ti imam 7210 i mob je prezakon!! Jednostavan, praktičan, lijep..... ima sve što ti srce poželi!! Čak i tipkanje poruka na ovom nije problem.. Kamera je u mobisu 680 kn pa ću si je nabavit uskoro....
Moja preporua: 7210!!
čuo sam da izgleda jako ženski....
Ekran je kriminalan na S55 :)
Naime, određeni primjerci (u mome slučaju 3/3) imaju problema sa okomitim kosim crtama različitih nijansi, niskom rezolucijom i kontrastom...
Zanimljivo kako su testirani primjerci u Mobilu bili OK :)
Kada smo već kod 7210, ne znam da li, Ivane pod savršenim smatraš nepotpunu implementaciju MMS-a i tzv. polifonsku zvonjavu koja podržava, zamisli čak 4 kanala...
Baterija ima istu oznaku BLB-2, ali ima 830 mAh, dok je za 8210 imala 650 mAh.= Citat =:
Poslao: vanja
Vadere, koristim 7650, ali ne razumijem kako ti baterija traje dva i pol dana. Meni je baš jučer kada ju skoro nisam uopće koristio (subota je ipak :)) jedva izdržala (ugasila se negdje oko 23h). Zato, svi koji ciljate na 7650 ozbiljno razmotrite da li vam je to dovoljno pošto 7650 koristi BLB-2 bateriju, isto onu koju koristi 8210. Na takav cigla telefon mogli su staviti barem jaču bateriju...
http://www.nokia.com/nokia/0,5184,815,00.html
Kad sam tek dobio mobitel bio mi je full zanimljiv pa je i baterija zbog non-stop tipkanja trajala 1 dan, ali kasnije kad sam se na to sve naviknuo i kad ga više ne koristim toliko bezveze baterija traje 2 do 2,5 dana.
I dalje smatram da je baterija na 7650 losa ;) ;) ;)
Meni moze izdrzati 2 dana najvise uz svo moje neprestano tipkanje po njoj :) :)
vanja:
Kada smo već kod 7210, ne znam da li, Ivane pod savršenim smatraš nepotpunu implementaciju MMS-a i tzv. polifonsku zvonjavu koja podržava, zamisli čak 4 kanala...
Šta fali polfonijskoj zvonjavi na 7210?? Ma mob je zakon! Ne treba nikome bolji mob od te nokije!!
Imaš pravo, fashion telefon za fashion korisnika ;)
Sorry, odmah ti se ispričavam ako smatraš da sam te uvrijedio :)
Ma kakvi :beer:
Ne treba nikome ni 3310 a kamoli 7210:D
Ma divan je to mobi...
Ja imam 6510 i super sam zadovoljan..baterija traje 5-6 dana i nikakvih zamjerki..nema ekran u boji,MMS,kameru...al kaj se može
Ili to ili kratko trajanje baterije...
7650 mi je izdrži jedva jedan dan. istina da puno pričam, ali sa takvim režimom drugi mobiteli su mi durali najmanje 2 dana. :(