blazzer, ne može se postaviti mp3 kao ringtone, ali na nekim forumima sam pročitao da se može ringtone konvertirati u WMA pa ga požeš postavit kao ringtone...e sad neznam da li može SX1 reproducirati po defaultu WMA...sam kažem kaj sam pročitao
Printable View
blazzer, ne može se postaviti mp3 kao ringtone, ali na nekim forumima sam pročitao da se može ringtone konvertirati u WMA pa ga požeš postavit kao ringtone...e sad neznam da li može SX1 reproducirati po defaultu WMA...sam kažem kaj sam pročitao
Ne mislim ja nikako postaviti za ringing tone, ali nadam se reproduciranju fileova
Na dotsisu kaže neki da mu NGage može zvoniti kao mp3, ali nsiam siguran da su mu sve na broju :D
...istina - prvi n-gage ima mogućnost postavljanja mp3 kao zvono, ali to mu je tvornički ugrađeno...= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Jesi uspio srediti ogg da ti zvoni??
Ako ti neće ić, onda jednostavno ostani kod MP3-ca... jednostavnije je... :notooth: :)
...ma nisam ni probavao... ostat ću na mp3...i ovako dobro radi :) ...
meni s tim codecom na panaxu X700 mp3 radi več na 96bita, a što se tiće starije serije provjereno na 3650 i 7650 radi wav bez ikakvih codeca i ako se konvertira u pravi format (IMA ADPCM), određene kvalitete i tamo u properties>>summary>>advanced>>genere postavi na "Other", radi bez porblema i taj format ti zauzima pola memorije mp3ce a i meni se jako dobro čuje na panasonicu.. ne znam kakva je situacija sa zimenzom..
radi meni wav bilo koji na SX-u
ali jel zna netko kako rade ti codedi, gdje se stavljaju, odakle ih mob ocitava i tako to
Da nekako to oprobam, nisam nigdje našao da je nmetko na 6.1 to napravio
Ali i sumljam da je itko pokušavao, jer najčešće su ona pitanja tipa: nemrem instalirat i plakat ću, a nitko neće da se potrudi
Ako mogu codeci na SmartMovie valjda treba moći i neki codec za kakav mp3 player da pusti wma
Samo da se razumijemo, ja ne tražim mp3 ringingtone, već samo wma codec da to mogu reproducirati na mobu
e društvo, ja sam instaliral ovaj codec za 6600 i neče mi .mp3 svirat! jel trebam možda i ogg play instalirati? jer i bacio sam ga u sounds,digital na mmc i ne pokazuje se u tonovima...i restartal sam mob
EDIT: ogg play čita mp3 ali se ne pokazuje na izborniku za odabir zvonjave
@Nono: čini mi se da mora biti određeni bitrate MP3-ce... Pogledaj na prethodnohj stranici, čini mi se da se pisao o tome... Ako se ne varam Bitrate bi ti trebao biti 128kbps...
Samo prebaci MP3ce u Sounds/digital, i trebalo bi ti biti u izborniku...
probal budem s bitrateom...nego ,recimo da hoču uninstalirati ovaj codec...neznam kak...jel može netko objasniti..imam FExplorer
Netreba ti FX exoplorer za to... Nego lijepo odeš u meni, nađeš "UPRAVITELJ" (ako imaš standardnu temu, to su ti 4 kockice poslagane), tamo nađeš taj kodec i stisneš opcije -> ukloni...
I to ti je to...
Nego daj napiši koju veziju softa imaš na mobu (stisneš *#0000#), jer taj codec ne radi sa nekim novijim verzijma softvera...
V. 5.53.0
30-12-04
inače, konvertiral sam sa db powerampom u bitrate od 128 i radi! izgleda da je to bil problem! E još jedno...neznam s kojim bi programo rezal djelove mp3-ca, da ne stavljam cijele pjesme!!!
EDIT: za rezanje sam našel :)
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
sta to znaci... !? kako moram urediti .mp3 file da radi!? znaci na 128 konvertirati (sa bilo kojim konverterom!?) i onda!? sta je taj id3v2 ili samo id3!? dbpoweramp!?
jer sam napravio sve kako pise i nece svirati...
skini program dBpoweramp, konvertiraj u joint stereo sa 128 kbps i uključi opciju id3v2...imač ju ko kvačicu ispod odabira pjesme u programu....i mora raditi
= Citat =:
Izvorno postao Nono01
ok probat cu!! hvala
Dakle, da ja još jednom pitam...
1. Skinem ovo, jel tako?
http://rapidshare.de/files/8838400/M..._6600.sis.html
2. MP3-ice kodiram u 128 kb/s, 44.1 kHz, joint stereo & uredim ID3 tagove. Jel se može prekodirat preko Auditiona ili moram baš dB...?
3. Zatim instaliram ovo s gornjeg linka i mjuzu bacam u Sounds -> Digital? To na kartici ili na mobu?
1. da= Citat =:
Izvorno postao domy_os
2. da - preporučljiv je db jer je jednostavan,a ti, ak hoćeš, probaj s nekim drugim
3. da - pa mislim, ipak je preporučljivo na karticu, jer ima više mjesta, zar ne ;) ...
OK, pitao sam za dB možda ima neka caka, al ipak nema. Koristim Audition tj. Cool Edit već 100 god. pa sam na njega navikao. :)
imam n6600 v 3.42.1 NHL-10
Instalirao sam codec,viking mp3 player,prebacio mp3-ce u digital sounds restarto mob.Mp3-ce mi svira al ih ne pokazuje u profilima tj.nemogu ih koristit kao zvono....POMOZITE:comp:
Ja sam na svojoj N3230 instalirao ovaj plugin, i dela ko beba.
I nisam morao izvodit neke pizdarije s MP3cama, stavio sam ih u kakvom god formatu, i nisam morao premiještati zvukove. Otvorio bi pjesmu s Explorerom i kliknuo na Opcije i postavio kao zvono.
Evo i Plugin:
http://www.geocities.com/jonatan1000...G_ringtone.zip
imam nokiu 3650 i ne zeli mi instalirat taj codec za 6600, sad neznam ima li to ikakve veze sa frimewire verzijom.
jel ima neko ovdje nokiu 3650 da je uspio to napravit na njoj.
znaci treba mi taj neki codec koji radi, treba bit pjesma od 128kbs i trebam upalit id3 tagove
________
jel mi moze onda neko dat neki link od nekoga kodeka koji radi za 3650 i malo detaljnije objasnit sta jos treba. hvala
??????? pomoc