Sve softvere koristite na svoju odgovornost i sami preuzimate odgovornost za eventualne greške načinjene njihovim korištenjem.
Printable View
Sve softvere koristite na svoju odgovornost i sami preuzimate odgovornost za eventualne greške načinjene njihovim korištenjem.
1.ovo je forum o n3220 a ne n6600 ali nema veze
2.Khideg ovaj broj moba je kriv kaže mi da broj nije u uporabi
Izvinjavam se, ali nisam htio da otvaram novu temu samo zbog toga (ili mozda vec postoji).. jos jednom ,sorry...= Citat =:
Izvorno postao ??????
A posto obi programcici nijesu sigurni za upotrebu, da li postoji neki kod koji mogu ukucati da bi svoj SECURITY vratio na default, a da pi tom sve ostalo u mobu ostane kako sam ja namjestio???!!!= Citat =:
Izvorno postao Šile
krivi broj nema sanse..pa evo ja ga koristim. daj me sad nazovi.
5 dana ostavi tel bez baterija kod je 12345.
@????? moj broj tel je ispraan, javi mi se na pm da ti dam ponovo svoj broj.
ove programe nikako ne preporucam koristiti na ako ne znate sto radite.
5 dana???? Kuku, ja bi izludio (iovako sam) bez njega...
pa to ti i govroim ako si i ovaok bez njega onda 5 dana bez bat i rjeseno, ili platis nekom pa ti ga spoji na komp i to odma rjesi..ali zasto placati?
Pare Nijesu Problem, Para Nema :)
pa onda cekaj 5 dan nije to tak puno
Aj probacu i to da napravim.... mada nece uspjeti
nema veze sve ok DoMiNaToRe_81
Napravi backup memorije telefona na mem.karticu pa ga formatiraj(zelena tipka+*+3+Power),to bi trebalo pomoć.
Ne ovo je Nokia Unlock software koliko ja vidim :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ??????
Ne pomaze! :-/= Citat =:
Izvorno postao sms freak
ma 5 dana ostavi bez baterije to ce ti pomoc.
Je to sam i ja vidio sad (mislio sam da je ine nokia 3220 ali nema veze jer neznam zašto ali tio bi imat više od 50 postova)= Citat =:
Izvorno postao Šile
eto meni je khideg pomoga i zato ovaj forum ostavljam drugima s problemima
mislim da uzmeš onaj sofftwer za nokiu mislim da se zove "jordik" ili tako nekako i jednostavno ti on očita taj kod...mislim da ide tako nekako
uhuhu, paznja kod racunjana kodova... shvatite to ozbiljno.
ljudi pomagajte!htjela bi otkodirat nokiu 6610i(sad mogu koristiti samo simpu) i nemam kabel.ajde nek mi neko objasni postupak da nesto ne zeznem s tim kodovima...tnx