da,napravi to.= Citat =:
disco: znci to mi bude celu memoriju na mobu zbrisalo i opet snimilo kak je napocetku bilo jer ja sma mob kupil rabljen?
Printable View
da,napravi to.= Citat =:
disco: znci to mi bude celu memoriju na mobu zbrisalo i opet snimilo kak je napocetku bilo jer ja sma mob kupil rabljen?
E decki puno hvala restart je sredio sve.Koje je najbolje postavke stavit u SM coverteru.
Zakaj mi nece kita u bila codirat
provjeri da ispravni format pokusavas prekodirat,pogledaj koji su formati podrzani a koji nisu....btw.kita u bila rulz!:-)))
Gde ima za kupiti jacu bateriju za n-gage odnosno za bilo koju nokiu?
baterije mozes kupit u nokijinim ducanima ili mobisu...jedino sto mozes napraviti da produljis rad n-gagea je staviti bareriju od n-gage qd....ja sam isprobo,baterija je malo deblja pa ces morat sa ziletom postrugat poklopac iz nutra i onda zatvorit.(ps.nemoj ocekivat veliku razliku u trajanju baterije)
znaci i nije nesto ta jaca baterija?? ja ju svejedno nigdje u ri nisam mogao nac ionako...
a ne isplati se posebno kupovat bas nju,nego ako ti treba jos jenda baterija onda kupi bateriju od qd-a
Ima na Jarunu neki dućan di sam ja kupio bateriju za Nokiu 7650 od 1000mAh i trajala mi je po 4-5 dana...mislim da ti se dućan zove Project Zero...baterija nije original Nokijina i košta 70kn, ali s njom nikad nisam imao problema i to je bila jedina baterija za Nokiu s kojom sa bio zadovoljan...
@PhytoSculpt,covjek nije iz zagreba.
a i bat od 7650 nije ista kao na drugim nokia smartphonima
šteta što nije jer bih u tom slučaju kupio koracell-ovu li-poly 1650mah koja starom u 3310 traje 8-10 dana bez gašenja s dosta poziva.= Citat =:
Izvorno postao disco
u n gage-u bi morala trajati bar 4 dana,a ovako 1-2 dana!
jeste ba ,ave ti vrne na staro ali jarane smijes sve brisat osim z:drivea koji i nemozeš izbrisat ehehheh to je os ma kako god samo upiši onaj cod isve će biti u dure.
Posto kao internetsku vezu koristim modem,molio bi nekoga ako mi moze snimiti igre i programe za n-gage na cd pa da mi posalje postom.
Usput kupil sam supertalent karticu 512mg i super radi?
Unaprijed hvala!
od kada c55 ima utor za memorijsku karticu?= Citat =:
Izvorno postao niki
od kada c55 ima utor za memorijsku karticu?= Citat =:
Izvorno postao niki
Kako namjestit kod n-gage da ti poruke sprema na memorijsku karticu,na 6600 ima ta opcija a ja je na n-gage nemogu naci
n-gage nema tu opciju ,to jedino mozes napravit s programom MsDriveE
treba ti program message storer
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/MessageStorer.v1.00-XiMpDA.rar