fakat je malo preskup......
morat ću čekat da malo pojeftini
Printable View
fakat je malo preskup......
morat ću čekat da malo pojeftini
po meni nije preskup.:-/
Slažem se da je preskupo...to je oko 4000kn, čak i više, što je za takav uređaj malo previše mislim...neka se uzme u obzir npr. jedan Sony Ericsson W800 ili čak K750i, koji su jeftiniji, a opet napredniji (barem se meni tako čini)...
@error-> daj ga malo opisi, vlastito misljenje, kvaliteta, dizajn...
uglavnom, imate na samsungovoj stranici vec USER MANUAL i prikladni SOFTWARE kome treba! evo i LINK
woo i k750 nisu nista napredniji od d600,dapace.samsung nikad nije jeftin pa se svejedno odlicno prodaje,
Samsung nikad nije bio jeftin iz razloga jer je bio šminka, a i ostao je...Samsung je tek sada počeo pratiti tehnologiju mobilnih telefona...dok je bluetooth za mobove bio standard, Samsung se nije imao čime za pohvaliti...no, izlaskom modela D500, taj je led probijen i shvatili su da će u vrijeme takvog tehnološkog booma teško konkurirati na tržištu samo izgledom i starom slavom...
Nije me bilo prošlih dana,pa da vam velim što god.
Prvo dizajn, kao što je govorilo ovdje, problem predstavlja kamera koja je za razliku od modela d500 vani, i na nju se kupi prašia, makar to ništa ne smeta, ali grozno je za vidjeti.
Izbornik je za razliku od d500 u nekim nijansama bolji, mislimdrugačije izgleda, ali fora je ostala ista.
Slika & video, predivno i fenomenalono, k750 se uopće nemože mjeriti s njim, mislim može po pixelima, ali kvalitetea slike je velika razlika.
Video, video je genijalnost, za razliku od d500, snimanje je puno bolje, npr, nema više onog zastajkivanja kojeg ste mogli vidjeti, sve je lijepo i čisto.
i onda na kraju kad to sve prebaciš na telkać sa kablom kojeg dobiješ, genijalno.
Nisam puno rekao,odnosno nisam ništa novog rekao, ali to je moj osvrt, na brzinu jer se žurim, kad skupim vremena da skinem onaj software, onda vam postam slike i video zapise.
Ajde, nestrpljivo čekamo :)
d600 je jučer došao u EM i mogu vam reći da me je ugodno iznenadio....
malo je veći od d500 ali grafika i ekran su mu čista ludnica. u hrvatskoj i bosni bi trbao biti za mjesec-dva jer je tek došao na fill testove, znači da mu još nije software totalno prilagođen za naše tržište i mreže.
a što se tiče kamere, od w800 po meni nije u ničemu bolja čak bi u tome području dao prednost w800, ali TV-out- to je ....... najveća prednost d600 nad drugim modelima
a cijena koja?
izgleda kao e630 ... cool specs.
Evo cijena na O2, tamo je izašao također
http://www.buymobilephones.net/store...ep=4&pn=Phones
Cijena je tamo oko: 4200 kn
kod nas nije još formirana cijena jer je tek u test opciji, ali neće biti sigurno manje od 500E, uvest će ga EM u bosnu, pa će tamo biti nešto jeftiniji nekih 20-50E
3800-4200kn.
procitao sam da mu je pocetna cijena 699 eura idite na google upisite samsung d600 stavite pretrazi str na hr jezik i prvu stranicu otvorite
imo sam ga ja tjedan dan ;)
Nije mob loš, ali po mom mišljenju je napredak u odnosu na D500 premali za toliku cijenu. microSD, 2MP i "Dual speakers" su novosti
Još uvijek se čeka D720...
Symbian, ako briješ na njega, onda ok, ali inače out= Citat =:
Izvorno postao Hrc
potpisujem...
ok mi je mob....ali nekako mi je d500 bolji...on je ipak bio prvi samsung sa bt i ovak da je flip..pa neznam meni nije na kraj pameti da ga mjenjam za d600...za sad sam jos uvijke prezadovoljan...
Pa ne isplati se sa D500 na D600 prelaziti. Samo ako netko namjerava nabaviti D500 neka uzme u obzir i 600-tku (ali nakon što se cijena skulira :) )
slazem se.
ne slazem se.dosta je novosti u odnosu na d500:novi zaslon(320x240pix),dual speakersi,micro sd,tv out,veca rezolucija videa.to je ipak po meni potpuno novi model.
možda isfurano pitanje do bola, ALI
kad se očekuje u HR_u i po kojoj cijeni?
opitam zato šta mi se ocu sviđa do boli !!!