ma naravno, stvarno je super imati u drzavi ljude koji hoce u autobus pun ljudi baciti molotovljev koktel, predivno. ponosan sam sto ovdje zivim= Citat =:
Izvorno postao tomo
Printable View
ma naravno, stvarno je super imati u drzavi ljude koji hoce u autobus pun ljudi baciti molotovljev koktel, predivno. ponosan sam sto ovdje zivim= Citat =:
Izvorno postao tomo
Sve bi bilo u redu da se neki lik nije digao sa klupe i prema ljudima digao tri prsta!Nije u redu sta je bilo ali neka su ih jer sjetite se sta je bilo kad se kod njih isl kak su prosli nasi navijaci.
da, cuo sam za to. mislim ako je to provokacija tolika da rade sranja ovi debili po cijelom zagrebu onda svaka cast. stvarno bi se trebali distancirati od balkana i poceti ponasati ko europa pa nas mozda jednog dana i prime u uniju
ja sam bio na tekmi
bilo je sve u redu dok se nije digo jedan od vođa partizanovih navijača,
koji se prošverco s novinarima, i digo u zrak tri prsta
tu su svi poludili i počela je šora
kad su novinari otišli, poslije je sve bilo u redu
Ma kakva unija!Mi ako tamo udjemo bit cemo gladniji od onih iz afrike,jer nemozes zivjet u standardu u kojem ce kruh kostat 10 eura a placa ce ti bit 400 eura!A di su tek rezije za zivot!Jebes uniju to je samo reklama.Zalosno je sta je tako ispalo ali spomenuli ste da ste gledali onaj film komsije,pa nije to bezveze prikazano,eno gamad opet dolje u lici trazi svoju srpsku krajinu i neka svoja prava,nek idu slobi u haag se zalit sta ih je zajebo!Ne vjerujem da ce se ista zaboravit jer sta bi onda bilo sa ostalim ratovima u svijetu.Generacije od 91' sta je rodjena ce sve to da naplati i nikad nece zaboravit!Ja imam brata 93' godista i vjerujte mi oni ne oprastaju!Istina da nisu svi srbi krivi ali vecina je i jos uvijek samo cekaju ponovno svoju priliku.Ovi vani toliko galame za gotovinu a sta je sa karadzicem,sece se po banja luci ko gospodin!Zalosna je ova tema jer u povijesti je dokazano da je hrvatski narod vise puta bio neslozan u nekim situacijama u kojima nije smio.Zalosno ali ne krivim nijednog naseg navijaca,dakako kao sta su rekli to je sve bilo organizirano,i s jedne i druge strane.
I ovo da nije dovoljna provokacija sta je digao tri prsta nije dovoljna je upravo suprotno,predovoljna zato sto vec nekoliko mjeseci po slavoniji se crtaju kokarde i ostali cetnicki znakovi i slogani,primjer:u jednom mjestu blizu granice sa srbijom je na hrvatskoj ispisana ona pjesma Salji Slobo salate bit ce krvi bit ce mesa klat cemo hrvate.I sad da to presutis,pa ja bi to njima koji su napisali istetovirao hrdavim sarafom iz 51' na celo pa golog natjero da propjesaci cijelu hrvatsku!
Pazite,tuce navijaca nisu nista novo,toga je bilo i uvek ce biti... kad se samo setim kako navijaci Ajaxa i Fejenorda dogovaraju fajt putem NETa.Milicija ih ceka ispred stadiona,a njih 1000 se ubija 20 km severnije :) Tome se ne moze stati na kraj... Samo sto mi nismo holandjani vec srbi i hrvati...
po meni je tuca navijaca OK stvar,ali mislim da nije OK tuci novinare i da nije OK ovde podrzavati mrznju nekoga ka nekome... i ako nekoga mrzite,pisite to u PM,bar.
Ovo nije isto,jedno je tuca izmedu Torcide i BBB a drugo izmedu Hrvata i Srba,Na netu je bila snimka kad su se sletili za likovima kad je jedan od novinara doviknuo sta je ustase sta cete sad,sto se culo i vidilo,da bi rtl prikazala tog istog novinara sa izjavom da on nije nista rekao vec je htio samo zastit tog navijaca.Velika je razlika u takvim tucam i to se nikako nemoze stavit u isti kos,i ovdje je javna rasprava tako da nema potrbe za nekim pm porukama ako je ta rasprava koja se opcenito odnosi na sve.I ponavljam nisu svi ljudi iz srbije krivi ali takvih je malo ili nezele se pokazati da nebi nastradali od svojih.
ma meni je sve to žalosno što se događa,mislim treba uvest reda,pogledajte npr. u engleskoj,tamo nema takvog pakla ko ovdje!napravi tamo tako sranje pa se pozdravi da si ikad gledo nogomet na stadionu!ma to je sve žalosno,treba uvest reda,pa nisu rukometaši krivi za rat!a najgora stvar je što idu na takve tekme klinci od 16-17god i briju na ustaše i take gluposti a nemaju pojma o svemu tome!
Gle ni ti tu nisi u pravu,nasi su navijaci isto to dozivjeli tamo,pjevalo se svasta i vikalo,pa i gadalo svakakvim predmetima,velis nisu krivi igraci,pa sta je s onim kosarkasem sta si je istetovirao lika na ruku koji je bio jedan od najvecih cetnika,mislis da oni dolje ne jebu jedni drugima mater i svasta govore,pa dajte svi ste se sigurno bavili sportom i znate taj zar a pogotov kad se igra na nacionalnoj razini!I jucer nevjerujem bas da su to bili klinci jer tu je bila potrebna malo veca organizacija.
ma to je sve ok,ali nisu svi takvi i to je sport a ne tučnjava!sječam se kad je prokleti mihajlovič sa navijačima lazia dogovorio transparent di se uzdiže srbija ako se nevaram i bokšić nije htjeo igrat tu tekmu za lazio!to potvrđuje da su i igrači smeče!
Meni je zalosno sto ja npr. nemogu otic na utakmicu Dinamo-Hajduk i da odgledam utakmicu bez incidenata,tucnjave,bakljade...ne kuzim tu mrznju Split-Zg???Cemu to pa isti smo narod zaboga a oni se kolju medjusobno bez razloga...
Vidis da se slazemo u nekim stvarima,po meni je najbolje da se utakmice tipa na nacionalnoj visini igraju bez publike jer bi to bilo najbolje i najmirnije a tehnologija je danas toliko dosegla da nek naprave simulaciju publike ko u engleskoj,do gola tisina,gol urlikanje pa opet tisina ili lagano navijanje pa opet do tak sve do gola! ;D ;D ;D ;D Sta velite na to?
sta fali bakljama? nemogu zamislit neki derbi bez baklji, kaj vam je? pa to je lijepo za vidjet! ako je publika 12. igrac, onda su baklje 13. :)
Aha..pogotovo kad ne vidis loptu od dima i odjednom cujes navijace kak se deru a ti nemas blage kaj se dogodilo :)
Uopste te ne razumem?= Citat =:
Izvorno postao sirius
Bili ste gostovali u BGu,i ako je sta i bilo OK,bilo je to od navijaca Partizana i na tome se zavrsilo.
A bogme,ovde se cela Hrvatska ustalasala... i ti meni sada popujes nisu SVI SRBI krivi!!!
Ma,za sta krivi?O cemu ti to?Prvo osudjujes da su krivi,a zatim si kao velikodusan,kao nisu svi krivi.Ko smo bre,ti i ja da sudimo ko je kriv i koliko.Jel to hoces da kazes da su sa te strane (vase) sve sami andjeli?Ne razumem te?
A mogli bi druge,jel? ;D= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
Zaista,o cemu vi razmisljate i pisete,svaka vam cast.Idite na tomsonov sajt,pa tamo filozofirajte... pustite ovde ljude,da resavaju probleme druge (naprednije) prirode.
Pozdrav!!!
pa kad su hrvati isli u beograd i srbi su bacali kamenje na vlak pokusavajuci napraviti vecu rupu u staklu da bi mogli ubaciti nesto unutra da zapale vlak... to sam citao na indexu ja mislim... a hrvati su srbe trebalu docekat kako nakon sto su srbi uradili to sto jesu hrvatskim navijacima u srbiji ?
@Pinocio-ma ne nisam to mislila samo opisujem lose iskustvo sa utakmicama.. :rolleyes: naravno da ne smiju mrziti druge!
To me uopste ne zanima!!!Ko se tukao,taj neka i resava problem.Imam dosta "frendica" na vasoj strani i uopste nisam raspolozen da razmisljam o tim sranjima.Ali ne mogu da dozvolim da gledam ovde kako neko pljuje po nama ("nisu svi srbi krivi") i da cutim.Jer cutanje je znak odobravanja.Najsrecniji bih bio da se ovaj topic sto pre zatvori...
A vi koji imate neko svoje misljenje o svemu ovome idite na stadion ili jos bolje,idite u BG pa se javite za rec!!!!
Pa,zar nisam stavio smajli iz posta namenjenog tebi.Savrseno znam sta si mislila,ali nisam mogao da odolim tako "slatkom" postu.Nema ljutis,ok? :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
pa i trebaš bit! idioti iz BG-a koji su doputovali u Zagreb na tekmu bez karte, za mene nisu ljudi nego provokatori. Isto kao i oni koji se na trgu BANA JELAČIĆA slikaju sa slikom srpskog vojde.......protiv normalnih ljudi nemam ništa.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
.....i nabrijanih novinara koji mašu šalom od partizana i pokazuju 3 prsta!ali pogledajte ovako,sve če to morat neko nadoknadit a to je RK zagreb!samo šteta a ne korist!ako su oni balkanci nemoramo i mi biti i spuštat se na njihov nivo!
@coma_zgb u pravu si!
Mislim, dame i gospodo, da je ovo krenulo krivim smjerom. Ništa dobro iz ovog neće ispast, i koliko god bili ljuti, bili Hrvati ili Srbi, bili Žabari ili Blitvari, ništa nećemo riješit, nećemo nikako na zelenu granu doći. To nam je, valjda, svima jasno.
ajde da se ovo lijepo zatvori
zatvaraj........pametno
Ja sam mislio smanjit neko nametanje ali vidim da ti nastavljas pa cu ti rec sta ja mogu da sudim a sta!Stari mi je ubijen na plitvicama u prokletoj zasjedi koju su srbi napravili,jedan stric mi je ziv spaljen i objesen u Petrinji,drugi je nestao u Borovom naselju,ujak je bez noge,i onda ja nemam pravo da o necem sudim!!!!!!!!Nisam htio nista srat vec ublazit napetosti i htio sam rec da su krivi oni koji su izazivali nerede!A ja svoju mrznju drzim za sebe jer kad tad ce doci sve na svoje,ima pravde,tako da ti pinokio nemas pravo ni glasa nekom govorit da sta ima da sudi protiv srba!I ja isto mislim da je vrijeme da se ova tema zatvori jer samo budi lose osjecaje i uspomene i dize losu atmosferu!
I tebi ako smeta ovaj thread idi na Arkanov site pa filozofiraj tamo!