pa to ja govorim, kaj nije to OK?...meni je!...kako sam i gore naveo, neide više lova u vjetar nego se može upotpunosti iskoristit.
Printable View
pa to ja govorim, kaj nije to OK?...meni je!...kako sam i gore naveo, neide više lova u vjetar nego se može upotpunosti iskoristit.
A cuj napravi mali presjek od Borisa, priko Holjevac do njega. On je Vip totalno umrtvija. Ne govorim o tarifi 60 ili slicno, mada sam siguran da ce Vip to morati ponuditi nego opcenito cilo stanje Vipa i ponude. Jednostavno je zaspa Vip s njim!= Citat =:
Izvorno postao gog
Vidim da će biti paketi od postojećih 60, preko 150, 300, 500 i 700 besplatnih minuta, ali još uvijek ta stranica sa novim pretplatama ne radi na T-mobileu.
e a sta s ljudima koji imaju pretpate jel se automatski prebacuju.-- kad ce vip da to. nadam se uskoro, ne zelim placat,vise da to ne mogu potrositi.
Moja pretpostavka je da se svi automatski prebacuju na Tarifu 60, pa si onda biraš. Ne znam sigurno jer im stranica još nije updateana. A i vidim da su dobili neke nove uređaje. :spin:
Sam odabires tarifu, a ako oces mos ostati na postojecoj!
ostati na staroj gdje placas pretpatu a da to ne mozes potrositi? pa ja mislim da se na tome vise ne moze ostati.
Ne bih se baš složio, jednostavno je došlo takvo vrijeme. Prevelika je to firma da bi jedna osoba bila alfa&omega svakog projekta...= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Uvik ima bisera, a takve t-mobile najvise voli. Uglavnom da ne mudrujem mozes ako te volja ostati na prethodnoj tarifi. Uvik je to takoi bilo. Od samih pocetaka!= Citat =:
Izvorno postao khideg
@gog
Normalno da jedna osoba nije alfa i omega u Vipu, ali je vođa s vizijom razvitka. To je ono bitno za svaku firmu. A on to bar po meni nije bio. Uostalom mislim da je prevelika slucajnost da se najavila promjena bas kad je tele2 dobio koncesiju, a ne kako je to do sad bilo na njihov rodendan, a onda da se bas vraca zena koja je bila prije zaduzena za marketing. Isto tako u zadnjem njegovom intervjuu sam je izjavio da ce ostati jos godinu dana sigurno. Uostalom masu ljudi mi je reklo kako je Vip totalno utisa zadnjih godinu i nesto, a to povezujem s tim likom!
Kako može se ostati na nekoj od sadašnjih tarifa, kad od 1. 4. više neće biti Classic, Trend i ostalih pretplata već samo Tarifa XY? Ne znam kako, ali će se po nekom sistemu prebacivati na neku od novijih tarifa.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Na pressici su rekli da možeš ostati na staroj pretplati, ali s ovakvim uvjetima ja ne znam zašto bi to netko želio napraviti...
Joooj, sad će VIP odgovorit, svaki čas... A i Tele2 se čeka...
Rat počinje, a mi ćemo (mi, kao useri) konačno malo civiliziranije uvjete dobit.
Jedna nepotvrđena informacija iz VIPa: priča se da će VIP krenut, među inim strategijama, i sa onom gdje će snizit i cijene mobiteliranja prema konkurentskim mrežama. NE puno, ali trebao bi bit fino jeftinije sa VIPa zvat na T-HT nego što je slučaj kad sa T-HTa zoveš VIP (2.50kn, čini mi se).
U VIP-u su rekli da u narednih par mjeseci planiraju napraviti slične poteze.