prologue...
Printable View
prologue...
jos od gt2 se ocekuje prerada za komp, bio bi red da i to odrade... stoga ako iko cuje nesto o gran turismu za komp, please javite mi..
pa ti je morales napisao
vlasnik firme Polyphony digital,koja je napravila sve nastvke gran turisma, je Sony Computer Entertaiment International,ogranak Sonyja koji je odgovoran za zabavnu elektroniku.
A ako znamo da playstation podpada pod taj Sonyjev ogranak(izrada dizajn itd),sve je jasno.....dakle,nema Gt4 za pc,ni za xbox.A bogme ni za gamecube
evo izasla je pressed copy koja se moze igrat na svim ps2 sa bilo kojim chipom, cijena je 150kn
ima za kupit Ovdje za 149kn= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
ponosno izjavljujem IMAM GRAN TURISMO 4!!!!!
jedna je riječ dovoljna da ga se opiše : STRAVA
samo je upitno koliko će ga ljudi moći priuštiti jel je cijena paprena 599 KN
ja sam čuo da je to još pun errora= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
e pa zato ja i kupujem orginale!
e pa sad me terate da vas pitam ovo..
koliko je ps2?
polovan i nov..
novi oko 1100 kuna,a polovni za nekih 100 eura
to mu dodje nesto kao 150 evra??
pa vise se isplati uzet nov, znas sta uzimas..
ja sam ga posudio pa stavio u hard u Ps2...
...o čemu ti...= Citat =:
Izvorno postao n-gage
pa kažem da sam posudio Gt4 i stavio ga na hard koji je u ps2....
E baš te svi vi pavijani... mogli ste malo prosurfati po ovome forumu, pa bi vidjeli da je ta tema odavno bila....
ja sam postao da imam GT4... i ne samo da imam original, nego imam i kopiju...
igra je na 9R-DVD-u, a ja sam na veliko kupio DVD-a u srbiji, pa me jedan izidje oko 35 kuna i snimio ju na DR DVD...
sve radi savršeno i nema nikakih bugova ni na piratu, ni na originalu...
no to nije sve...
Nisam imao mira kad sam vidio da su ljudi napravili GT4 na 3,8GB te sam to skinio sa neta i snimio...
jedina razlika je sto su stedili na videosnimkama...
u GT4 original i moj 9R pirat imaju pokretne video snimke u izbornicima, ono kad gledate i odabirete stazu, a njihov koji su napravili i ma staticne slike... i to je isto dobro, nema gubitaka na grafici...
ako vas zanima zasto imam toliko istih GT-a potražite moj post u kojem sam naveo, neda mi se ponovo pisati