sa kakvim usranim iskustvima!!!!!!!!!!
minidisc je mali, ljep, a md košta petnaestak kuna, mogu se parcijalno ili potpuno izbrisati...
Printable View
sa kakvim usranim iskustvima!!!!!!!!!!
minidisc je mali, ljep, a md košta petnaestak kuna, mogu se parcijalno ili potpuno izbrisati...
Kako želiš, vidim da ova rasprava nema kraja...
Ja sam se koristeći MD suočio sa mnogim problemima kod snimanja (odvajanje pjesama jedne od druge, imenovanje, sporo snimanje itd.).
sony koristi atrac sistem brzog snimanja
Ne, atrac je kompresija, a snimanje dolaskom USB MD-a je povecano na 3-4x, koliko sam upoznat. Medjutim, nisam siguran da li sam odvaja pjesme i cita ID tagove iz MP3-ica.
Kod onih starijih modela, toga nema, dakle snimanje je real-time (za MD od 74 min. ti treba upravo toliko za snimanje).
Sad su poradili na tome ali pošto briju na autorska prava istu pjesmu možeš s kompa prebaciti 2 - 3 puta a onda slijedi brisanje iste pa ponovno skidane mislim na komp...
Ajoj... :-/
to sam bio čuo i baš sam otišao u jednu trgovinu sa hi-fi opremom (u karlovcu) da provjerim jel to istina.frajer kao sve zna i kaže mi da to nije istina.koji debil!:lol:
e pa ljudi sad ste me sjebali. ONDA DEFINITIVNO KUPUJEM PANASONICOV SD (onaj minijaturni)
I kupiču odma 2 sd kartice
Po mogučnosti od 1 GB one su ti brže tj. brži je prijenos podataka od nižih po memoriji.
I tu smo već u domeni turbo skupih igračkica pa se čovijek upita želiš li slušati glazbu ili biti viđen...
Po cijeloj ovoj priči ja sam pobornik mini CD-a (ako je istina o niskom cijenama medija) usput ima li ih za kupiti u Hrvatskoj ili moraš poznavati osobe koje ti iste dobavljaju... :)
onda niš. skupi su. ja nisam vidio te mini cd playere u ponudi. nigdje.
Zaista zelis imati nekoliko pjesama "nadohvat ruke" i to je to? U uporedbi sa cijenom medija sva tri, mini CD je (opet) pobjednik :)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
e pa ljudi sad ste me sjebali. ONDA DEFINITIVNO KUPUJEM PANASONICOV SD (onaj minijaturni)
I kupiču odma 2 sd kartice
MCD je definitivno pobjednik u vecini kategorija, osim mozda u sminci ;)
Odi na http://www.renoprom.hr i imas tamo cjenik. Ipak, ima jedan paradoks; kada sam kupovao Napu, u renopromu je kostala malo vise od 1000 kuna. Nista, kupim ju u Studiju 19 (blizu Jelacic trga - ne poznam bas ZG) za osjetno manje novaca i dobijem garanciju od renoproma :beer:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
onda niš. skupi su. ja nisam vidio te mini cd playere u ponudi. nigdje.
U Studiju 19 imas i Philipsa, on je i sminka (Napa izgleda malo plasticno), ima osvjetljenje ekrana itd. Kostala je oko 1500 kuna u 9.-10. mjesecu.
A link na napu sam vec dao...
pa na toj strani nema niš, al na technomax.hr ima svašta
pa čekaj malo... pa kak da ja znam kad gledam ponudu, koji je mini cd player??? u ponudi stoje discmani i walkmani, što znači da ni mini cd trebo bit u discmanima ali nema ga
Traži gdje piše napa mcd380. Ali moguće da ga niti nemaju u cjeniku. U dućanu ga sigurno imaju...
Sve o njemu ionako imaš na službenim stranicama.
još nisam kupio nikakav svirač. neznam koji. baš sam sje...
A ništa novce na hrpu i skupljaj za iPOD-a ili Creative Zen...
e da mi je para za to...
MD definitivno. Ja ga imam. Super stvar a kvaliteta zvuka je bolja od mp3-ca. I mozes s njim sta god hoces: premjestat pjesme, brisati medij bezbroj puta i opet snimati istom kvalitetom, nazivi pjesama, izrezivat djelove pjesama koji ti se ne svidjaju (ako ti je do te zabave), a sony ima kit za soajanje MD-a na komp. pa mozes na MD snimiti i mp3-ce s njega. BITNO: nema preskakanja ni pri grubom postupanju (za razliku od discmana koji bez obzira na shock-protection preskace)!
Ako snimas na MD u real timeu kvaliteta zvuka je super (ko CD i bolje od MP3), ali ako snimas da ti na MD stane duplo, troduplo... gubi se na kvaliteti (mono umjesto stereo).
a koji md player imaš? ja bi kupio sonyev mz n707.
(kolko pjesmi stane na jedan md medij u real time-u?)
74 min.
pa da to je smeče onda. zato ču ja snimat nekvalitetno.
ili čak 80 min...:D
Mediji su od 74 i 80 minuta ali zvuk je stvarno bolji od mp3-ca. Imam aiwu, mali je i metalni i dobis ga sa daljinskim (plavo osvijetljenim) na slusalicama i s optickim kabelom za snimanje i svim funkcijama editiranja. Ne znam koji je tocno model (nisam trenutno doma pa ne mogu pogledati, sutra cu ti javiti), star je skoro 2 godine. Novi su naravno jos bolji. Jedini bed je kaj mi je ljosnuo na pod pa se zblesirao i moro je na servis ali popravak je kostao 50 kuna.