:beer: Super, good for you!
Hajde sad lijepo to istestiraj, pa vidi ima li kakvih primjetnih promjena/novosti/bugova i slično. Ono, daj svoje mišljenje...
Printable View
:beer: Super, good for you!
Hajde sad lijepo to istestiraj, pa vidi ima li kakvih primjetnih promjena/novosti/bugova i slično. Ono, daj svoje mišljenje...
e sad ,ne znam jel je istina , al jedam tip na forumu tvrdi da čak i ako staviš stari bootloader na mob , pa onda probaš stavit 72R , da opet stvar ne radi , a meni to nema smisla , da se to garant složit , sam ga još niko nije provalil , ak nešt skemijate negdje , odma javite!!!!!
BlueDevil oces stavit taj flash na svoju stranicu da ga mozemo skinuti bez neke registracije. Bili bi ti zahvalni
Izvrsna ideja! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Dali netko moze reci sta je sa ovim flashom? Dali ima kakvih novih stvari. Mozda vibro i ring istovremeno, skinse ili cak snimanje videa???
Stavih na svoju stranicu ;)
Vibe & ring jok,skins jok,snimanje videa jok.Več sam napisao da nema nekih vizualnih promjena, ali meniju su osjetno brži, to sam primjetio pogotovo listanjem kroz imenik i poruke.Na kameri nisam primjetio neke revolucionarne promjene, ali primjetio sam da mi signal bolje drži, pogotovo kod mene u sobi gdje mi se znalo događati da mi nestane signal skroz...sad je stalno na tri crtice.Ma ako ga uspijete stavit dobro, a ako ne uspijete niste ništa značajno propustili.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
evo , sad jedam tip tvrdi da to šljaka , da su on i njegov frend sa Smartmoto to napravili , ma mora radit!!!!! :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Darian
ova prva tri zahtjeva je i nemoguće ispunit dečki! na tripletsima je nemoguće, HW ne podržava. u biti pokazuje se da se bitno rješit vodafone brandinga, odmah se dobije na brzini, dok sama verzija softa i ne igra neku ulogu. možda nekad flex digne brzinu, no ništa strašno.
A jel netko odgonetnuo kako taj novi flash staviti na 58r. Nisam imao na mobu 55r. Dali postoji kakva mogucnost??? Ako netko zna neka nam objasni.
BlueDevil hvala sto si stavio na svoju stranicu to
Da, i ja sam ga skinuo s BD-ove stranice ali ak neide preko 58r....?
Najvjerovatnije neće ići preko 55R. Tak da se čeka nešto što će sj/bat bootloader... Tu je problem, u bootloaderu ružnom...
Napisao si da nece ici preko 55R, a preko 58R??? Ako 55R nikad nije bio na mobu.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ista stvar - imaju isti bootloader. Kojigod da imaš na mobu, ništa drugo ne ide gore. Jedino možeš njih 2 mijenjat, pa imat 55 ili 58. Zasad nema ništa trećega.
Velim, bila je rasprava i netko je pokušavao nabavit iz Motorolinog servisa ona monsterpack za originalni soft za v525, koji iam i svoj originalni bootloader, ali nikako da ga nabavimo...
To bi i platili, to bi nam svima riješilo hrpetinu muka i glavobolja. SAmo treba naći vezu u servisu... Al sad ću novu temu otvorit, da vidimo ima li koja kombinacija...
Sad mene nešto zanima! Kakva je to fora da se novija verzija softvera neda nadograditi na prethodnu nego na onu "dvije generacije" stariju? To mi stvarno nije jasno. Izgleda mi kao da netko stavlja WinXP-SP2 na 98-icu, :retard: zar ne?
Skinem sutra s neta i probam. Nisam imao ovih dana vremena, ali preko vikenda će se dva-tri sata sigurno naći... Treba cijeniti svaki Triplets koji izađe novi jer to je dokaz da Motorola nije zaboravila "staru generaciju" mobova...
ljudi , jel ima ko skroz razbijeni Smartmoto , nemogu napravit Backup , ne mogu otvorit fileove sa kompa , piše u logu "You have to update Smartmoto Tool in order to use C:\ . . .
a danas mi treba doć tip da napravimo backup od 38R !!!!!
ja sad imam TRIPELTS_G_0B.09.4FR kad bih stavio TRIPLETS_G_0B.09.72R bili se mogo opet vratiti na 4FR???i trebam li javu za 72R!!dali mi se isplati uopce staviti 72R??
Proslo je dosta vremena od kad smo se poceli zabavljati sa ovom temom. Jel tko uspio odgonetnuti kako staviti taj 72r na 58r ili 55r???
evo ti i odgovor; preko smart clipa, nikako drukčije! mislim možeš ti i drukčije, no onda nosiš mob na popravak. jednostavno s tih verzija ne ide drukčije. a pošto s njih nema povratka nazad na niže, tko ima njih, s njima je zapeo. no, 58R monster, radi super, tako da.....= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Vezano uz popravak... Mogu ti potvrditi iz vlastitog iskustva... :)
Sta mislis oce li izaci koji novi soft za motorolu a da moze preko 58r???= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Kazes da nema povratka nazad na nize. A sta nije ovaj 72r noviji od 58r. Cak sam negdje procitao da ima i triplets 6x.
Noviji jeste, ali je bootloader stariji. 58R i 55r imaju bootloader 7.60, a svi oni prije njega, pa tako i ovaj 72 R koji je poslije njega imaju bootloader 7.B0
Jel iko ima problem, nakon flashanja sa 72R, da mu je početna postavka veličine slova kod pisanja poruka ABC1 umjesto Abc1? Jel iko zna di se to mijenja za stalno, da nemoram uvijek prije pisanja poruke stiskat smanjivanje slova
Inače, frisko flashan-flexan mob V300@V300-72R;V3 - jako dobra kombinacija, mob leti a i imam 7,1mb prostora. jedina zamjerka je što su ring stiles sje.., no ni to nije problem ako imate neki od silnih finih programa sa opcijom "repair ring stiles"
Vidim CyberLord da i ti imas 58r??? Sta ga jos imas ili nisi promijenio popis?= Citat =:
Izvorno postao CyberLord