a sto si ti instalo i imo glavobolja?
Printable View
a sto si ti instalo i imo glavobolja?
Zanima me jel štekaju Divx filmovi na tom mobu. Kakav je bitrate filmova i koja rezolucija, kakav zvuk. Vidim da mob ima 100 Mhz procesor ili griješim? To baš nije puno!
mobitel ima 123 mhz-a,sto je puno,i 100 mhz-a je puno (na tolko radi n-gage), sjeti se samo 486-ica....naravno da divixi ne stekaju,samo moraju biti kodirani na postavke mobitela (rezolucija,bitrejt)...zvuk na nokiji 7610 je los u npr usporedbi s zvukom n-gagea
Na koji bitrate. Moja mpx200 ima proc 132 Mhz i fura divxe na ovim postavkama
video: 90 kbps
audio: 64 kbps
Inače na višem bitrate-u štekaju filmovi. Kakve ti postavke koristiš, molim konkretan odgovor.
takve postavke su otprilike i za 7610,neznam vise...
ja ne koristim SM odkad sam prodo n-gage...na njemu je jedino bilo normalno prebacivat filmove,a ne da se moras zezar s card deaderom.
Ajd se malo ljudi vratite u stvarnost...
To je mobitel! Ne Divx player
Ne, neznam ;D
Moram saznati neke stvari o mobu prije nego li ga kupim!
ljudi polakio, savrsen kodec za divix super slika i zvuk bez stekanja..ja gledam:
112 kbps film
32kbps zvuk
16000Hz
pa si vi mislite
e da naravn, bez dodatne kartice ni ne pocinji ista gledatil
khideg,kako god okrenes zvuk na n7610 nemoze biti zadovoljavajuc za bilokakav film...,i ono sto je Cykke reko stoji...
pa dobro necemo pretjerivati. nije ko sa filmskog platna, ali se razumije sve i dosta je za gledanje
Da mi je znati tko može odgledti film na mobu. I da ga odgledaš, sigurno ne uživaš u tome. Alo! Cca 5 cm dijagonale displaya nije namijenjeo da u njega buljiš duže od nekoliko minuta.
Ma nisam mislio na cijele folmove, nego na neke isječke, parodije itd.
@khideg: Takve i ja postavke koristim na mpx200.
pa to su prave psotavke za ugodno gledanje.
ps. pa ja gledam na mobu non stop i uzivam.
Ma Vi Ste Ludi Gledati Film Na Mobitelu Ali Dobro Tko Voli Nek Izvoli
ja sam nesto sitno gledo na n-gageu i ok ispada
ista ti je slika i na drugim mobitelima s60,jedino sto ima vise zezancije oko prebacivanja
Malo smo se udaljili od teme i prvotnih pitanja s početka threada.
Evo ovako da se i ja ukljucim imao sam N7610 i jos dan danas zalim sto sam je prodao :retard:
Je da sam zaradio na njoj ali brate mobitel je najbolji od svih mojih 30-tak mobitela sto sam ih imao....
Kamera je super, prebacuje se sve na komp preko USB(najprakticnije meni barem), baterija je trajala oko 4 dana i sta je najzanimljivije napunila bi se kompletna za sat i 15 minuta!
A sta se tice divx-a, to mi je super stvar, bas je fora, imao sam gomilu spotova, idealno kada nesto cekas vani, ja sam kodirao i na 160 kbs i islo je bez greske, izgleda mu je odlican za jedan symbian mobitel, ma neznam opet cu ga morat uzet, jednostavno sta se mene tice mobitel za svaku perporuku :king:
bravo N7610 je zakon.
Pitanje: može li se na 7610 kao wallpaper postaviti animirani gif? Ja sam probao i ne funkcionira, pa ako netko zna način da to proradi...
nemozes to napravit,....jedino power lock moze stavit gif kao screensaver