ovisi o kojoj se prilici radi...ja samo malo namočim ruke i onda malo ideš po kosi...bolje od ikakvog gela a prirodno...
Printable View
ovisi o kojoj se prilici radi...ja samo malo namočim ruke i onda malo ideš po kosi...bolje od ikakvog gela a prirodno...
a neznam, mislim da necu, to mi je onako ok dok si klinac, a kasnije preneozbiljno djeluje (bar meni). jos me jednom jedna cura pitala da zasto stavljam gel, da cure vole kada deckima mozes provuci ruku kroz kosu. :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
ja sada uglavnom smanjujem gel na najmanju mogucu razinu.
i pitanje za sve koji stavljate gel. jel perete kosu navecer ili legnete sa tim na kosi? ja obavezno operem kosu, nemogu trpit to na kosi
ma bravo coma! mi više volimo kad niste "zabetonirani" :)
joj nemoj da ti ja sad počnem nabrajat kaj MI više volimo kod VAS... ;D
nesmijes jer ces onda otici u off topic :)
ma kaj...imao sam ja susjeda...nešto preko 5 banki...ofarbana kosa u crno šminkerski dotjeran...uvijek si ga vidio s nekim cuarama od 20godina= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
tak cu i ja.
sto se driftanja tice,cuje mda ima neko mrcinsko parkiraliste kod Bile..
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
1) polij se bacvom vode i jamcim ti da ce ti kosa izgledati mokro!!!!!!!
2) nisam iz zg. pa neznam!!!!!!
nisi ti doma općenito vidim ja
pa evo me doma sam sjedim za racunalom i pisem tu na forumu!!!!!!!!!
gruntofčan kaj voziš? bmw?
inače za drift nije loš king kross, igralište oš stenjevec- al sam ak maš neki manji auto,sljemenska cesta ak imaš muda ili ae86
...ili kombinacija Erberov put --> crveni spust --> Činovnička livada. Ak imaš terenca ;)= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
I wish...= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
vozim ti bosanski bmw dakle golfa
uzas al sta sad.
king cros je uvjek pun autiju kaj brijes??
kaj je ae86?
ae86- kodna oznaka motora koj se ugrađivao u toyotu corollu levin i toyotu sprinter trueno.(dva ista auta samo drugačija prednja svjetla).Iako iz 1986,i dan danas su najčešče korišteni automobili na profesionalnim drift natjecanjima širom svijeta.Razlog jednostavan:motor nije prejak,ovjes točno pogođen za drift,stražnji pogon,upravljač i za današnje standarde precizan.Samo za one zaluđene driftingom.
Vidi vidi kak je naučil gradivo.....lol :-)