ja ne znam jel to tko uopce kupuje u t komu uopce
Printable View
ja ne znam jel to tko uopce kupuje u t komu uopce
Da znam al cinjenica je da se prodaje i da dodje ko npr.d500 :) :) :) :)
da i kakve to ima veze,ta dva mobitela se nemogu usporedivat.
Joj pa znam al hocu reci samo kakve su BOLESNE CIJENE u T-comu, pa naravno da se ne mogu usporedjivati, imam i d500 i 7650 pa valjda vidim razlike :) :)
ma taj tkom uopce nema realne cjene smao ih nabija.
khideg kaj to imas Brkicku na slici?
kakve sam to ima veze s temom=
Nema al me zanima
moderatori su nest poostrili kriterije oko offtopica. pripazi malo.
Ok, PRVI PUT sam na ovom forumu,nisam upoznata. Znaci nema sale.
Kad smo vec kod blokiranih Nokia, prije sat vremena sam isao sinkronizirati mob sa Outlookom i jednostavno mi je pukla IR veza sa kompom i na mobu je ostao bijeli ekran... Nikako ga nisam mogao izgasiti osim vadjenjem baterije. Sinkronizacija je trajala par sekundi, znaci mozda je neke podatke uspio procitati sa moba, izbacio mi je na komp neku poruku ali ju nisam procitao ;) ne znam zasto... Sada kada upalim Nokia 6220 samo mi se pojavi prazan ekran (svjetlo je normalno upaljeno) i nakon nekoliko sekunda se izgasi svjetlo... mob mogu jedino vadjenjem baterije izgasiti ? Moguce je da mi je memorija na mobu napunjena do kraja. Jucer sam normalno napravio sinkronizaciju i nakon toga sam snimio nest sa Voice recorderom i s time mozda napunio mem. ima kakvih savjeta :)?
proradilo nakon nekoliko sati bez baterije;) na Siemensima je to 2 minute ali ovdje ocito dosta dulje treba da se resetira
Da tako je i meni bilo, prazan upaljeni ekran, ali samo to, ja vise nisam mogla nista pokrenuti na mobu. Onda ostavim mob preko noci bez baterije i kad ga upalim radi 5,6min pa se opet zgasi i ne moze se nista. Na servisu su mi to popravili