bilo je vec odgovoreno vise puta, ali evo
W800 ima Flight mode (mozes slusati glazbu a mob je ugasen) i vecu memorijsku karticu (K750-64 MB, W800 - 512MB)
Printable View
bilo je vec odgovoreno vise puta, ali evo
W800 ima Flight mode (mozes slusati glazbu a mob je ugasen) i vecu memorijsku karticu (K750-64 MB, W800 - 512MB)
da, al može se proširiti na K750i ? a nešto sam čitao da je razlika i u kvaliteti zvuka kad se sluša mp3, da je na W800 on kvalitetniji?
ako kupujem na crno na šta treba obratit pažnju?
ima bolje slusalice W800
Da, na K750 mozes staviti karticu do 2 GB
mislim da je to glupost, pa to su isti telefoni, razlika samo software i kuciste,= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
kaj ne?
razlika u cijeni je pretpostavljam zbog memorijske kartice?
uglavnom, ipak je razlika 64-512 MB pa bi bilo nelogicno da kostaju isto (a i K750 je kostau u VIP-u prije 3300 dok nije izasao W800)
Zar neide kartica do 1GB?= Citat =:
Izvorno postao imatic
moze i 2 i 4 i 8gb(koja je pre par dana predstavljena)= Citat =:
Izvorno postao EliteSecurity
k750 i svi noviji SE telefoni imaju teoretsko ogranicenje na 32gb ;):thumbup:
Ne može. Prihvaćaju samo kartice kapaciteta do 2 GB.= Citat =:
Izvorno postao sasha-SE
@Tyler Durden:
Razlike između K750 i W800 su u paketu (W800 dolazi sa MSD od 512 MB, boljim slušalicama, dodatnim softverom na CD-u) i softu u mobu koji ima Flight Mode, izmjenjenu ikonu (Media Player iz K750 je u W800 Walkman), te je izbornik Walkman (odnosno Media Player) malo drukčiji. Također je moguće pokretanje muzike pomoću muzičke tipke BEZ da su uključene slušalice (što nije slučaj kod K750) i tipka za prečice je u W800 tipka za ulazak u Walkman izbornik. Ako sam nešto zaboravio, nadopunite me.
Razlika je naravno i u izgledu te u cijeni. ;)
a u oglasniku je cijena slična onoj od K750i. Koja je realna cijena po kojoj bi se mogao kupiti u Oglasniku, jer prilično varira? I da li idu slušalice od W800 na K750?
AFAIK, samo u tome sto W800i ima onaj "flight mode", te veca MS kartica koja dodje s njim. Ostale razlike su samo vizualne (druga maska, "W" logo itd.).
Nek me netko ispravi ako grijesim...
EDIT: Ljudi, vi niste normalni! Dok sam ovo natipkao, vec se izrodila cijela nova stranica postova! :eek:
Koliko koštaju slušalice za W800?
Kako se zovu?
zovu se HPM-70
kostaju 250 kn i pasu na k750
ja imam d750 i to bi preporucio svakome
mob je jednostavno no.1 na trzistu
Gdje koštaju 250 kn?
evo frendica mi ga kupila u austriji dođe 2000 kn a kod nas dođe 3500 kn kako sam ja vidio
imas u king crossu za 250 kn
imam ih i prezadovoljan sam
koristim ih da spojim na zvucnike
u Vipu je 3200, a u T-mobilu mislim oko 2700-2800...
Kaj stvarno je u Austriji 2000 kn?
da i to sa svim šta dobiješ kod nas samo šta dobiješ duo od giga umjesto 512 i njihov broj za besplatno(austrijski)
daj molim te ako ti nije teško saznaj di ga je kupila točno.
A šta je sa garancijom u tom slučaju, al važi kod nas?
naravno da ne osim ako ga neces nosit u austriju na popravak
Garancija bi trebala biti vazeca i kod nas..., sve je to Sony Ericsson te otklanjanje gresaka placa tvornica i ne uvoznik za pojedinu zemlju!?
Ili se varam??
trebalo bi tako biti, to je logično, ali čisto sumnjam da je...
Ja isto sumnjam, jer meni nisu, primjerice u Mobisu htjeli priznati talijansku garanciju. Moraju se nekako zaštititi, jer bi u protivnom preveliki dio kupljenih uređaja bio kupljen upravo vani, a servisiran kod nas. Velim, moja pretpostavka. Treba nazvati EM.
Interesuje me da li su i w800 telefoni podlozni customizaciji od pojedinih mreza (vodafone, o2, orange, t-mobile) ili uvijek dolaze cisti, tj. fabricki.Namjeravam svoj k750 zamijeniti za w800, ali da li i njih ima sa onim vodafone sranjem ili ipak ne, jer hocu da mogu upgredati software telefona, a da nemam problema s tim.
Ja sam svoj W800i kupio u T-Comu bez pretplate i ikakve pogodnosti znaci samo aparat i djubrad su stavili svoj software i zakljucali telefon za samo 098 korisnike.= Citat =:
Izvorno postao woody
Takvo sto se ne bi smjelo daogadjati ali eto kod nas ima svasta. :-/