onda ok već sam se zabrinuo;D
Printable View
onda ok već sam se zabrinuo;D
ima ima, SE uvijek ima SVE, ono sto nokia nikad nece imati. al sta ces
malo mi je debilno kaj nema EDGE ,u stvari mi se najviše sviđa K600i
to je i meni glupo...
samo mu to fali
zasto? sto to tolko koristite? btw to je mobitel za mladu populaciju
a ipak ne mozes sad ocekivati cudo..mora nesto falit
E kad strpaju symbian u ovakav paket to ce biti savrseno ;D
Jedva cekam :thumbup:
A ovo je tek pravi nasljednik T610 a ne onaj "solidni" K700.
mene osobno jako zanima SONYERICSSON W800, ali tek nakon podatka sto sam procito naknadno,a to je da proizvođač tvrdi da baterija moze izdurati do 30 sati neprekidnog slusanja muzike....tako da mi je ovo jedan od najbitnijih podataka,zatim ce tu biti vjherojatno i brz prijenos podataka jel se kartica od 512mb mora nekako i napunit,plusa kamera 2 mpx sa autofokusom. dakle ako ga ne koristim za slusanje muzike (za sto mi niti netreba) zanima me kolko ce onda trajati baterija
Ma ni EDGE ni UMTS mi se cine nebitnim jer je sve to kod nas jos uvijek preskupo. A dok dode na cijenu koja nece bit pretjerana vjerojatno ce vec izaci novi model ;D
A u cemu je razlika imedu K750 i W800??? Oba imaju stereo izlaz i sve ostalo mi se cini identicno?? Mozda W800 ima jacu bateriju i dolazi u paketu sa vecom karticom???
w800 je zamisljen kao walkman mobitel,znaci ima bolji zvucnik na mobitelu i bolje slusalice
750 je stvarno kao pravi nasljednik t610,
t610 je uveo kameru i 65k velike ekran za prilicno jeftine pare dok su nokijini modeli jos imali 4000 boja
e a sad ovaj uvodi 2MP dok svi jos imaju 1.3MP, jako dobro.
Totalno se slažem što je-je :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne zaboravite p900 i nokiju 7710,kolko im je trebalo da odgovore se-u sa modelom touchscreen ....1,5 g...+da im je prvi pokusaj (7700) propo...eto sta ti je sony!
kada bolje pogledam specif stvarno nezna za kojeg bi se odlučio za http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.jpgzvuk ili http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.jpg Sliku
JAO SIROTINJI POPUT NAS ;D
ne pa cekaj, kak ne znas k750 je najbolji izbor, mislimda cu si ga uzet kao backup telefon
beckup telefon?! strasno.....= Citat =:
Izvorno postao khideg
zasto bi uzeo k750? sto on ima a da to walkman nemoze ponudit?
pa ne mogu bez symba pa mi je to primarni
Primarni uređaj >SE T630 ; sekundarni uređaj >kučno kino LG po 1 870Kn cc (vidio u Ipercopu) ;D ;D ;D ;D :thumbup: ;D ;D ;D ;D
jel mozda netko primjetio ovu recenicu u opisu w800: MP3/AAC player, up to 30h playback if the phone is switched off .....
sad mi je jasno kako moze radit do 30 sati.
da samo je player upaljen, telefon ne radi, tako da se može koristiti i u avionu npr...
da to je jedna od boljih fora.
Ja ga nebi koristio za to,uvijek postoji mp3 player
A zasto nosati svasta okolo ako moze sve u jednom?? Dakako ako valja a cini mi se da ce valjati. Pa onda izgleda da je bolje uzeti W800 jer ima sve sto i K750 plus jos par stvari?? Jedino sto mi je K750 ljepsi.
u tom je fora ili ljepota ili funkcije