Ali to čudo ima touchscreen, symbian i 1500 kuna je. Mislim da je to dobra cijena!
Printable View
Ali to čudo ima touchscreen, symbian i 1500 kuna je. Mislim da je to dobra cijena!
Mislim da nije symbian , iako se mozda varam??? Ako jest onda je odlicna kupnja.
Symbian je 100%
symbian uiq da budemo precizniji
Za 1500kn -- nema šanse.
Nemojte skretati s teme i otežavati posao moderatoru koji je i ovu temu otvorio zbog offtopica. Nemojte da mora otvarati temu "MotoE1000 vs. E1120 vs. A925 vs. SE S700 & D500 " ;D
Silke na e1000 su savrsene,ako je osvjetljenje savrseno....al u mraku...jao meni...ocaj...ono svjetlo otraga..je pomalo beskorisno jer da bi imalo efekta moras slikati na kakvih 40 cm od objekta...i istina da je steta sto se Motorola nije pozabavila malo vise,te ucinila od tog moba Smartphone...al...sto je tuje dizajn je za +5(stvar ukusa) ,funkcionalnost +3,a trajanje baterije 1...jedva...
s700 je naknap zatvoren ali e1000 ili jos bolje 6630 je sirok, je velik, je (nekima ruzan) uzmite mali laptop toshiba touchscreen kakav je bio na infosajmu, hotspot neki bezicni internet.. i nosaj ga , a ima sigurno bolje funkcije od svih navedeniih..veci ekran brdo boja..mrak
ali ako je nova motorola 100-150 eura nova uzo bi i ja jednu.. ;D ;D