Hvala!!!
Odoh kontemplirati...... u REM fazi. Zakon. Hvala
Printable View
Hvala!!!
Odoh kontemplirati...... u REM fazi. Zakon. Hvala
nema na čemu!aj ak uletiš u mob GRATIS pošalji 1!:)
Bemti, kako se ova tema brzo protegnula, nemam me 12 sati na forumu i već je na 2 strane ;D= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
Nego, daj ti nama svoju sliku pa da mi esteti (čujem da se whiteboy druži sa Nevenom Ciganovićem ;D ) procijenimo koji ti se najbolje paše uz oblik lica i sl. ;D
pa c100 je ipak star mobitel... ovi svi imaju podrsku za povezivanje sa kompom. a od ovih mi se D500 definitivno cini kao najbolji izbor, pogotov crni bas je cool :) a motorola V550 je ok al zastarjeli dizajn, mislim preklopnjak, klasika.
edit: fuck...nisam vidio page 2
p.s. neznam za wb-a,ja se fakat druzim sa ciganovicem jer idemo u istu teretanu... :retard:
Zanimljivo, zanimljivo....dali ste si truda. Svaka cast!
Evo ovako: s obzirom da mi je u medjuvremenu budzet smanjen, u FINALNI uzi izbor ulaze:
:king: SONY ERICSSON Z600
:king: NOKIA 7260 (znam...nije preklopni, ali cudni su putevi zenskog uma)
:king: SAMSUNG SGH E330
I dok ja retusiram svoje fotke da ih posaljem GoG-u na estetsku analizu i dodajem si extra features :) vi dajte svoj doprinos ovom izboru.
a kako si nebi dali truda kad je u pitanje tako jedna mlada dama... ;)
ova ti je dobra!daj sliku pa da ocjenimo,mala slatka plava cura-uz nju ide mali sivi slatki mob!= Citat =:
Izvorno postao gog
mala crna slatka cura-uz nju ide mali slatki crni mob!
gadna cura-netreba joj mob! :kiss:
nemoj se uvrijedit sprdam se :thumbup:
Z600 prekriži odmah, mob je velik i ružan, barem meni... Između njoke i samsunga uzmi onaj koji ti se više sviđa, ali za svaki slučaj kada završiš s retuširanjem javi ;D= Citat =:
Izvorno postao Miss Tee
evo prodam ti ja sl65 za 1600 kn mjesec dana star pod garancijom
i to odmah uštediš 1000 kn....;)
ali sve je to ok,cura oče novi mob i po njenom ukusu,da se mene pita cura imaju ajme ukus da neznaju šta same hoče!
prodam ti ja svoju nokiu 3310. možeš pivu s njom otvarat. korisno:thumbup:
imam i ja 3310!al odlično radi!prodam ti za 1000kn(zato što ču za tu nokiju zavezat 1000kn)haha
Tnx svima na konstruktivnim (i onim manje konstruktivnim) savjetima. Izabrala sam Njokiju i to onu fiiiinu bijelu. Me. Happy. :rotfl:
koja je to nokia? nije preklopna? ma glavno da si ti happy