čekamo zbog ovakvih ko sirius ;)= Citat =:
Izvorno postao Domi
Printable View
čekamo zbog ovakvih ko sirius ;)= Citat =:
Izvorno postao Domi
U Ivanićgradskoj sam ti ja, isto tako, na ulazu je jako lijepo stavljena ružna ljubičasta naljepnica na kojoj piše - MAXaDSL zona, daklem, u zoni sam :)= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
@tomo
ok, ako znamo uzročnika ovih problema onda znamo i kako eliminirati probleme :)
Vi bar znate da će vam uvesti taj crni ADSL. Kaj s nama nesretnicima koji ni informaciju ne možemo dobiti kad ćemo biti u ADSL zoni? :cry:
ah meni steka i obicni net nebi se mogao zamislit da mi radi sve kak spada...e ht...crni ht...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@friški pa dostupan je u Kutini
Usluga je trenutno dostupna na području sljedećih gradova:
Banjole, Bedekovčina, Beli Manastir, Belišće, Bjelovar, Čakovec, Čepin, Ćikovići, Daruvar, Donja Stubica, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Gospić, Hrvatski Leskovac, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Krk, Kutina, Ližnjan, Lovran, Makarska, Matulji, Medulin, Mlinska, Našice, Nova Gradiška, Nova Mokošica, Ogulin, Omišalj, Opatija, Osijek, Pitomača, Poreč, Požega, Prelog, Pula, Rakitje, Rijeka, Samobor, Sesvete, Sinj, Sisak, Slavonski Brod, Split, Stobreč, Strmec Samobor, Sveta Nedjelja, Šibenik, Trogir, Umag, Valpovo, Varaždin, VelikaGorica, Veruda, Vinkovci, Virovitica, Viškovo, Višnjevac, Vodice, Zabok, Zadar, Zagreb, Zaprešić, Županja.
Proširenje kapaciteta i uvođenje novih lokacija u gradovima gdje postoji mogućnost planira se prema zahtjevima korisnika.
Pa naravno da je dostupan u Kutini, samo ne u mojem dijelu grada. Kao što je dostupan u Zagrebu, a u nekim kvartovima nije. Ali, čini mi se da se stvari mijenjaju jer sam nebrojeno puta provjeravao na T-comovim stranicama da li sam u zoni i svaki put bi mi izbacilo istu poruku "Žao nam je, ali... bla, bla, bla...", ali danas sam dobio opciju ostavljanja podataka za svoj telefosnki priključak. To mi barem daje nekakvu nadu.
Čekaj, pa ta opcija ostavljana podataka da te oni mogu kontaktirati kad ti DSL bude omogućen postoji još od kad su i uveli tu web provjeru koliko ja znam :|
@friški samo im dosađuj, šalji mailove, zovi, urlaj....oni vode evidenciju, kad im dozdipiš, dolaze ziher ;)
Očigledno su imali nekakav podatak koliko sam puta do danas provjeravao dostupnost.
@domi
očigledno postoji taj obrazac samo za područja gdje se planira u skoro vrijeme omogućiti instalacija ADSL-a. Kažem ti, do danas tog obrasca nije bilo.
A neznam.. Ok, nek ti bude, bakar mi je to onda malo čudno na mojem primjeru, ali ok, da sad ne davim s glupostima imamo PM ako bude baš bilo potrebno
ajde da ja ponovim pitanje koje sam vec postavio kako to da moja dva frenda i ja nemamo mogucnost adsl-a a zivimo u sirem u centru zagreba (maksimir kod kvatrica)
čeka se proširenje kapaciteta na centrali......
za područje zagreba je za ovu godinu planirano 30000 adsl priključaka....
živi bili pa vidjeli
ja jedva cekam sad kada pocne da radi h1, pa da dodje tele2....zanima me razvoj situacije kada dodje konkurencija =)))
Neće oni odmah ponuditi ADSL. Treba njima vremena da se uhodaju u fiksnoj telefoniji i da pridobiju pretplatnike
U, ja ne mislim čekati dok se oni ne osposobe i nešto ponude. Čim me nazovu iz T-coma - potpisujem. ;D Da, toliko sam očajan.
e daj pogledaj za moj Ivanić, nešt su govorili da će bit do 5. mjeseca dostupan ADSL, ili je to bio samo predizborni trik?= Citat =:
Izvorno postao ianbhr
To se ne može nigdje pogledati ili provjeriti. Jedino ako imaš nekog inside čovjeka koji se bavi time.
Evo danas sam isao vidjet neki mob u t-com pa sam pitao sta za Ivanic i Kutinu,covjek je reko da bi Ivanic trebao do negdje 20.5 dobit mrezu a Kutina ima mali broj kapaciteta prikljucaka pa se ceka prosirenje.Eto u nadi da vam pomognem. :thumbup:
Nabijem ih! :mad:
A ja sam danas doznao da zbog malo broja priključaka u Kutini, u mojem dijelu grada će mrežu proširiti tek najesen. A meni godišnja pretplata za internet istječe u 7. mjesecu i kaj onda? Morat ću svaki mjesec plaćati pretplatu do onda kad ne uspijem dobiti ADSL.
pa sigurno postoji opcija da ak dobiješ adsl možeš
prekinut staru pretplatu za staru vezu....
Naravno, ali ja uvijek uzmem godišnju tako da prođem s nekoliko mjeseci bez pretplate, ali sad ću je morati uzimati svaki mjesec dok ne dospijem u maxADSL zonu.
Uff, prošlo je tek 12 dana, a od adsl-a niti L......sutra zovem HT, pomalo sam neurotičan, ziher buju rekli da nemam uvjete...ak budu još kasnili tražit ču kamate na kunu.
ti se buniš za 12 dana....pih
pa šta bi ja tek trebao reći za mjesec dana?
navodno su apgrejdali cijeli sustav za adsl pa se zato duže čeka
a pogotovo oni koji su zahtjev predali prije 01.04
rok za odgovor je 30 dana, ak ne odgovore preuzimam HT ;)