U odnosu na D410 D500 je veliki napredak a sto se tice te nadoplate to je skroz uredno i realno. Ako ti se D500 svida uzmi.
Printable View
U odnosu na D410 D500 je veliki napredak a sto se tice te nadoplate to je skroz uredno i realno. Ako ti se D500 svida uzmi.
meni je d500 prekrasan mobitel i super je jos k tome,a dobar mi je i p730
Kupi si d500 i prosudi da li je bolje od smartphone-a
mislim da ce onda biti prekasno= Citat =:
Izvorno postao Nomofylax
d500 ne moze bit bolji od smarta ni da zmiris
Kuzis da su smartphone-i teski i debeli i veliki,to je realnost ja bi isto uzeo smartphone-a ali po dimezijama i velicini mi ne pasu,ali priznajem da mi je jako dobra ideja symbian sucelja,mislim da ce microsoftovi windowsi na mobitelima bolje proci,sto vi mislite??
Daj pa 7610 je samo 18 grama teza od D500. Ako je to problem onda to nije do mobitela nego do korisnika.
I da napomenem D500 je jako debel jer je slide.
D500 je proglašen mobitelom godine u Cannesu...sigurno ne bez veze :)
ne isplati se davat tolike novce za taj mobitel jer će za pola godine bit škart...
za ono što nudi nije uopć skup;)
btw. u hg spotu 3500 kn
Kupi ga po meni je mob dobar za svoju cijenu
D500 je dobio i u moby-u nekvu nagradu za implementaciju usluga,takodjer je tu i nagrada u Cannesu,to je normalno da svakih 2-3 mjeseca dodje novi model,3500kn nije ni toliko puno koliko mobitel nudi
pa to je cijena i nokije 7610,mislim da je to puno bolji izbor...ako se neda uvjerit da je symbian tu onda misli barem na prosirivu memoriju koja ce ti dobro doc pogotovo kod megapikselne kamere
Ako ti treba puno više memorije uzmi nokiu
D500 -- taj mob je vec skart
zašto khideg meni je mob baš fora zbog tog slidea
pa jednostavno.
1. ima fixnu mem
2. losa akmera
3. debel je
4. nema symbian..
jel treba dalje.
Po meni je jedini adut tog moba izgled jer se njegov soft, memorija ne moze usporedjivat sa smartphone-ima. Pa ti sam prosudi jel ti se isplati dat toliku lovu...
naravno ne isplati
Ma taj mob je za one koji se pale na dizajn i spremni su platiti 1000 ili vise kn ekstra iz toga razloga. Samo problem je sto onda misle da imaju napredan mobitel. A to je onda njegov problem. A sto se isplativosti tice ne vjerujem da je ikome nephodan mob skuplji od 1500 kn. Ako kupujes skuplji onda se ili palis na nove tehngologije ,kao ja, ili na dizajn. Ali smatram da ce 7610 vise zadrzati vrjednost u toku par mjeseci nego D500, a u oglasima se da naci za 2500 kn ili manje bez problema.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
1. ak je tebi 96 MB premalo onda si fakat frik
2. ak je tebi 1.3 mpx onda si još veći frik
3. možda je al je duplo manji od te tvoje nokije
4. pa kaj onda kaj nema
jel treba dalje
Inače ne preferiram Samsung, ali se ne mogu u potpunosti složiti sa svim stavkama. Da naprave symbian uređaj, onda bih ga definitivno uzeo u obzir. Ovako... zaobilazim.
Neki ljudi jednostavno nemaju koristi od symbiana,d500 je sminkerski model s nesto tehnologije unutra kartice mu fakat ne trebaju,jedino ako se misli slusati mp3-e,slike ne zauzimaju puno i nema sanse da samo tako ispunis 96mb!! Vi symbianovci gledate mobitele koji nisu symbian kao sranje nad sranjima,mislim da mobiteli koji nemaju symbian nisu sranje,jednostavno neki ljudi vole sminkicu i lijepo dizajnirani mobitel dok drugi vole naprednije mobitele s symbianom-s time se mogu preseravati kakve programe imaju instalirane i kakve sve mogucnosti mobitel ima......
Recimo neki ljudi koriste mobitel samo za pisanje poruka,razgovor, blablabla...Jednostavno ne treba im symbian, tako da i to uzmete u obzir
Ma kupi ga i gotovo,mislim već si ga kupio i mob ti je sigurno odličan