Kakve si ti onda slušalice vidio? Pa daj pogledaj recimo nokijinu. Full je mala= Citat =:
Izvorno postao disco
Printable View
Kakve si ti onda slušalice vidio? Pa daj pogledaj recimo nokijinu. Full je mala= Citat =:
Izvorno postao disco
a ne gledam ja te u izlozima il na netu nego one sto ljudi nose po gradu!
ima malih modela,a i ona poznata sonyericssonova je mala
blutut su mi uvjek neprimjernih boja.
A mogu li se na QD mijenjat teme?
I koja je verzija software-a na QD a koja na obicnom?
Ne mogu se mjenjati teme= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
neće.već sam vidio slike n gage 3.ima 2 ekrana i izgleda kao one đepne igre na otklapanje.= Citat =:
Izvorno postao sodom
da raspravljali smo kasnije o tome....nokia je najavila potkraj godine predstavljanje novog n-gagea u LA-u. sad pitanje je dali si vidio originalne slike jel je bilo mnogo fejkova do sada ukljucujuci ovo sto si sam napiso....ako imas slike podjeli s nama...
nažalost zbog reinstalacije windowsa ne znam gdje mi je slika,a kako mi je ružno izgledala,ne bih se čudio da je nisam ni snimio!= Citat =:
Izvorno postao sodom
Imam ja nekakve dvije slike ngage 3 pa neka postavi email moderator ili neko ko moze postavljati slike, da mu mogu poslati slike a neka ih on postavi na forum.
evo slike koje celikkkk spominje,jedna je dobropoznati fejk preklopnjak a ova se cini kao manje poznati fejk ;D
http://img.photobucket.com/albums/v7...a-N-Gage22.jpg
primjetite dizajn tipkovnice:-))) podsjeca li vas na 6630? :spin:
ajme zla ovo je poduplana 6630....odvratno...
ma to je još mila majka pored onog što sam ja vidio!= Citat =:
Izvorno postao disco
Ma jeb** playstation portable nokija n-gage je zakon (to mišljenje imam tek 2 dana)
Jeli ima sto novo o n-gage 2. Neki kazu da izgleda kao 9500, a neki kao 7710 pa sto je istina
Ma,kad si na poslu,svaki dizajn ti odgovara,samo da se igra ;)