tebe i sve koji zele odg. evo otvorit cu temu baš me to zanima stvarno. piše s S10 na SX1,
Printable View
tebe i sve koji zele odg. evo otvorit cu temu baš me to zanima stvarno. piše s S10 na SX1,
Ja mob kupujem zbog funkcija,svoj nebi kupio zbog šminke(onog crvenog gdje piše vodafone)
ne konram to s vodafonom,jel bi taj logo ili ne?
Slazem s Sodom da se je tesko priviknuti na tipke i jos k tome stvar ukusa.Naime za softverske greske pokrijepit cu to primjerom-prijatelj je kupio novi i legalni sx-1 i svaki tjedan je morao novi firmware skinuti s neta i kako mu je dopizidio prodao ga je,ne znam koju verziju je imao ali bio je jako razocaran,iskreno ni sx-1 Mclaren model ne bih uzeo za jeftine pare,ja idem na sigurno.Tko zeli nek se zeza i by the way nisam se htio zamjeriti siemens fanovima jer sam ja naime imao 3 modela tako da imam pravo na misljenje,,,procitao sam da ce siemens-mobile objaviti bankrot navodno ili ce se povezati s nekim japanskim proizvodjacem....nesto slicno sony-ericsson
sx1 mclaren zaista ima bug-ova vise u svom fw-u nego "obcan" sx1 jer se njegov fw ipak razlikuje od standardnog.
Sad pazite ovo - Nomofylax kaze da mu je frend svaki tjedan morao skidati novi fw??? E kad bi Siemens svaki tjedan stavljao novi fw za download!! Mislim, to mozda mozes reci nekome tko nezna nista o Siemens-u, ali neces u to uvjeriti ni jednog Siemens-ovca ovdje...
Jer nema update-a za skidanje bas tako svaki tjedan...
Evo i mene. S obzirom da sam imao SX1, mogu malo i komentirati.
Ne znam zašto nekima toliko smeta raspored tipaka. Ja sam sa par dana pisao poruke brže nego na "običnoj" tipkovnici. Može se poruka pisat i jednom rukom ali je sporije, nepraktično i glupo izgleda :)
Koliko se sjećam, nisam imao nikakvih problema sa soft-om, gotovo sve aplikacije je pokrenuo bez ikakvih poteškoća i , usudio bi se reći, nešto brže nego moja 7610. To se prvenstveno odnosi na određene igre (Splinter Cell konkretno). FW update je veliki + i žao mi je što ga Nokia nema.
Mislim da ti ga se svakako isplati kupiti ako ga dobiješ za neke male pare i ako ti uopće treba Symbian fon jer mobitel je stvarno dobar IMO... Dizajn je također fora, futuristički izgleda i definivno privlači pažnju.
Meni je tako prijatelj rekao,nemam potrebe da lazem
ja zaiste ne mislim da ti izmisljas, nego onaj tko ti je dao tu informaciju. To jednostavno nije istina - sve da hoces skidati svaki dan update, nece bas ici jer u zadnje vrijeme siemens ostavlja smao zadnje verzije fw-a za downlaod, a one se ne daju svaki dan. I k otme besplatno - za razliku od drugih proizvođaca...
@Hrc
naravno da je glupo i teze pistai jednom rukom, ali je moguce ;)
Pozdrav svima
p.s. bas sam dobre volje veceras ;)
da vidim da si dobe volje. al osobno zasto nisu stavili tipke u onaj dio gdje ima 2-3 ogromne tipke, beskorisno. smjetene
mislim da nemu odgovor nije od neke vaznosti posto je zaboravio da se opce registriro ;D= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
ma ne samo to,vec, je meni smjesno sto mi tu tolko rasparvlajmo a ocito bespotrebno
apsolutno se slazem. mislim da je sve receno, samo se nadam da ce ovo pomoci onima kome je bilo i namijenjeno...= Citat =:
Izvorno postao khideg
:closed: