a dobro sad...ja samo kazem da ja ne patim za funkcijama na mobu vec samo da mi je lijep ,malen i sladak ;)
Printable View
a dobro sad...ja samo kazem da ja ne patim za funkcijama na mobu vec samo da mi je lijep ,malen i sladak ;)
Meni je podjednako vazan izgled moba i funkcije...nesmije biti cigla a ni bez kamere,irda,bt-a itd.
eto npr moj ovaj ima kameru al samo za slikanje,nema bluetooth (neznam kak se pise) i totalno mi je ok...iako mi je d500 bio bolji jer je imao i za snimanje i mp3 itd... ;) al ebiga
istina, ja ni pod razno ne zelim ni pogledati niti jedna drugi mob osim symbiana vise..
@Frish-ki, ma kakav diler, to su mi back up telefoni
@Bluedevil sto to tocno znaci "plače za mobitelima u mobilu"
Jos nešto, buduci da 6680 ima 2 kamere i 3g je, pitanje je dal se uopce isplati to uzimati jer 3g ko zna kad ce doci u HR, jel to isplativa investicija, budući da će 2 kamera ostati neiskorištena?
@mala, pa šta onda nisi išla na D500?
zato sto to nije bilo financijski moguce ;D salim se,imala sam ga ali je oso k vragu pa sam uzela ovaj od prije sta sam imala..i sad si namjeravam ubost v800
"plače za njima" - to ljudi rade kad im netko mazne nekaj ;D
"u Mobilu" - ima članak "kako ukrasti mob" ;D ;D
Malo se zekim ;D ;D ;D
3g neće baš tak skoro. Al opet, po nekim pričama, s dolaskom novog operatera itd, krajem godine bi i mogao. S tim da bu usluga skupa ko sam vrag, i da i tada nebu puno ljudi imalo 3g mobove. Ne znam, kad sve pogledaš, nisam baš prepametan glede toga svega...
ja jos manje ;) ionako sama donosis odluke pa ces sama odlciti dali ces kupit novi ili ne .... :)
a ljudi. jel ne mislite da dolaskom 3g ce ta usluga biti besplaytna neko odredeno testno vrijeme? ja bas na to nekako ciljam.
igraj ti na sigurno ;D
pa to je sigurno?
cemu onda upitnik,a?? eh da ;)
fali rječ "zar ne" :)
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne sjećam se da je GSM bio badave??? a koliko znam ni u Austriji koja ga je uvela prva u EU (3G) nije nikad bio džabe...
da ali je gprs i mms bio, tak da ..
eto ti,eto ti :p ma danas nista nije besplatno
@mala glasaj :)
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne možemo izjednačavat 3G u cjelini s jednim MMSom!! možda unutar 3G mreže ponude neli live streaming džabe, to da, ali ništa više! mislim da si se krivo izrazio u prvotnoj konstataciji!
pozdrav
ma mislio sam konkretno na razgovor s 2 kamere kao live streming besplatno neki odredeni preiod, nisam misio na 3g besplatno. sorry.
kad sam vidio naslov teme brijo sam da lik ima neznam 3310 pa si razmislja..
kadli ono...
to me podjsetilo..stari mi razmislja dal se isplati sa golfa prec na bmw M7 (sad bas izlazi)---
al veli boji se da nebu puno trosil :D :D :D
Ne bu. Nakon što da sve pare na auto, za benzin mu ne bu ostalo.
;D
sta kad li ono?
:rolleyes: Slažem se s vama! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
prijeđeš na 6680 i meni prodaš 7610 :D
ala geek-a...kako bi rekli u narodu...mene bi bilo sramota imat super mob n7610 i tražit nešto bolje...rađe kupi nešto novo za auto(spojler veličine da moš sušit pršut na njemu),neko kučište za komp ili jednostavno i najpametnije zlatni lanac i jeftinu košulju havajskih boja... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
i?Bolje pila u dvorištu nego benzin u tanku;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Back to topic;)