jel mozda java u verziji sw4?
Printable View
jel mozda java u verziji sw4?
Stvar je u tome da kad sam provjeraval te informacije prije par mjeseci na Siemensovim službenim stranicama ovisno o zemlji razlikovale su se specifikacije za S45i.Malo kao ima Javu za jednu zemlju malo kao nema za drugu.Sve dok nisam neki dan naletil na flash za M50i koji se može staviti na MT50 bez problema i koji NEMA Javu mislil sam da su to greške . Sad više nisam tako siguran.
ko tu zna stavit me45 u me45i?kaj sve treba imat?
Znam ja, sutra ti javim jer moram pronaći dio flasha, tj. točan početak adrese, uglavnom znam sve jer sam to radio pa dobiš sutra upute :D
45 --> 45i easy way
1. Make full backup of your phone
2. Flash your phone with winswup s45i v04 ([COLOR=red]to si skini sam ima 3.75 maga može i tu )
3. Depending what kind of model you have S45 or ME45 take corresponding file
for S45 290000x050000_s.zip
for ME45 290000x050000_m.zip (OVO TI MOGU MAILAT)
4. Take s/me45Tools (I OVO TI MOGU MAILAT) and flash this file at addr: 290000 and size: 050000
addr: 290000 and size: 050000 <--- here is main program code for s/me45 and also s45i all patches made by SkyLord are done in this area there is no need to flash the whole full flash this part is enought, it's quicker and safer because your eeproms stays unchanged so you omit many problems like baterry setings and all your settings even operator logo stays the same as you had before.
5. In s/me45Tools go to IMEI and press UNLOCK
6. Now you have s/me45i with all your settings, no problem with battery and so on
I TO TI JE TO
:angel:
a kaj onda jel ima javu il ne,glupo mi je to radit zbog igre i e-maila!!!i jesi ti kaj cuo o blokiranju takvih aparata?
Nema javu, i koliko znam nesmrzava se
....e pa nemoj onda govoriti da ima.= Citat =:
Poslao: milo dete
Nema javu, i koliko znam nesmrzava se
Makar se čovjek ispravio... :)
Pa nije moj aparat već samo prenosim frendov citat, ali sam se i ujedno njega ispravio= Citat =:
Poslao: viki2win
....e pa nemoj onda govoriti da ima.