Meni su nasi filmovi malo dosadni (a i svi se previse pojavljuju na telki), ali sam pogledo negdje dva srpska filma i strgo sam se kad sam gledo! Gledo sam neke komedije al neznam imena!
Printable View
Meni su nasi filmovi malo dosadni (a i svi se previse pojavljuju na telki), ali sam pogledo negdje dva srpska filma i strgo sam se kad sam gledo! Gledo sam neke komedije al neznam imena!
Ja sam zadnji put u kino prije tjedan dva. Gledao sam Blade Trinity
Dajte i ocijenite film koji navedete.
A što se hrvatskih filmova tiče, nisam baš najoduševljeniji većinom, ali mi zato pada na pamet "Fine mrtve djevojke" (8/10), a već danima pokušavam posuditi "Tu divnu splitsku noć" u videoteci.
Ma hrv filmovi novijeg datuma su u totalnoj banani... zato djeco pogledajte 'Tko pjeva zlo ne misli', pogotovo vi purgeri, to je prava purgerska gospodska komedija... :)
To sam gledo vec negdje 7-8 puta, dobar je film 7/10 ali mi je zbog toliko emitiranja postao malo dosadan!!= Citat =:
Originally Posted by whiteboy
Ma hrv filmovi novijeg datuma su u totalnoj banani... zato djeco pogledajte 'Tko pjeva zlo ne misli', pogotovo vi purgeri, to je prava purgerska gospodska komedija...
Amen. I da ne moram bar 10 znakova upisat, bila bi samo ta 4 plus točka: amen.= Citat =:
Izvorno postao wihteboy
od nasih filmova nemogu se sjetit nekog filma da je bio gledljiv. ali srpskih ima podosta. bas su kul ono kuis ne... ali to mislim na starije filmove prije rata
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
da?? pa njihova kinematografija je fenomenalna i u poratno vrijeme, čak štoviše, doživjela je totalni boom! imaju totalno moderni pristup filmu, režija super, glumci prirodni. neki su filmovi baš ono umjetnički, ono imaš dojam kad pogledaš da si zbilja nešto proživio! a komedije uopće ne moram komentirat.
nemam zamjerke. mislim da se ovdje u HR ima puno toga za naučit od susjeda
ma dobro. mislio sam na to da odkad je poceo rat, i filmovi su o ratu i to me zivcira. ne trpim takve filmove
Deveta vrata 8/10 Totalno zakon triler
Van Helsing 7/10
Punisher 7/10
Ma nevolim ni ja ratne filmove a kod nas samo njih snimaju ebo ih rat vise
Taking lives - U tuđoj koži 8/10 a jest dobra angelina......
Pianist 9/10, drama ali odlična!
e pianist je i meni odlican film,....(-----cenzurirano----) :creep:
Super, sodom. Oni koji ga nisu pogledali, sad skoro pa ni ne moraju. Jao....
c-c-c-c....
jučer ,we were soldiers po 10 put- 7.5/10,i zabunom mi je dala u videoteci jersey girl sa affleckom 3/10+ patriot po 13 put 9/10....ne da sam filmofil,nego,ne znam nema ime još za to...
...zadnje gledah Studengoru - mojoj dragoj je 11/10 ja odustao na pola (naravno njoj nisam rekao da sam paou komu...
Koliko se sjećam, tvoja draga veli da ne odustaješ na pola samo kod filmova... ;D
hahaha,dobra!
...a kad sam brzopucajuči - nikada ne odustajem na pola (bilo bi to prije samog čina)...
;D
a pas mater, danas se samo smijem, cijeli dan. Ekipa me gleda na poslu ko da sam lud
;D ;D ;D
Tek toliko da vas vratim na topic:
Kralj Arthur (kino verzija)
6/10
Nepovratno (Irreversible) - brutalno realistično snimljen; gledati na vlastitu odgovornost ;D
8/10
Pazi, lopta/ (Dodgeball) - očekivao nešto na tragu Zoolandera, dobio mlaku vodu. Bolji dodaci nego sam film.
3/10
U zamci (Trapped)
6/10
Sve za Helenu (Raising Helen)
4/10
Praznici s April (Pieces Of April)
8/10
Razbijač (Walking Tall)
2/10
autocesta, 1. od Spielberga...zakon 10/10...samo ne znam di ćete nabavit, stari je film...u filmu se progovori tri riječi, al je napet ko puška.
Vlak u snjegu 9/10
Valter brani Sarajevo 8/10
nerede nemoj pisat koji su ti filmovi bili dobri dok si bio u
šestom c nego koji su ti sad dobri;)