Tako je. Mikrovalna tj. mikrovalovi (radio valovi) su 2.5 GHz= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Printable View
Tako je. Mikrovalna tj. mikrovalovi (radio valovi) su 2.5 GHz= Citat =:
Izvorno postao ravilov
od 2.402 GHz do 2.48 Ghz. 10m mojih i ako racunamo 10 metara od drugog moba onda je to 20m, a ako bi doslo do ometanja signala između dva uparena uređaja oni se sele na drugu frekvenciju između dvije spomenute
pa nemozes zbrajati metre tako
Svaka cast! Postujem tvoje znanje, ali ga pitam da mi navede jedan kucanski primopredajnik koji radi na 2 i pol GHz, nisam mislio na modulatore, kao sto je mikrovalna...
ha ha...ti zbrajas metre za BT ko hercegovci snagu za muziku u autu...kaze hercegovac: imam radio 4x50, to je 200, pa imam zvucnike 2x300, pa sub 1000 pa pojacalo 2x200 i pojacalo za sub od 1000...jebote ja imam 3200w u autu:)))) kad dodnem gas mozda i vise....hehe pozdrav...
jel ti treba koji programcic za 6600? imam ih nekoliko...
ok. nije tocno to sto sam rekao. onda kak sam uspio poslati melodiju s k700i na k700i na razmaku više od 30m. evo bas sam danas isprobao
mozda ti je puno vjeter iza leda pa je prenio signal
salim se hrco,svaka cast ako si to uspio :thumbup: ,patentiraj to
dobro mozda jesi, odustajem od prepucavanja, ja to nisam uspio, pa pricam iz iskustva..no dobro, bilo bi u redu da promijenimo temu...nego ima tko symbian uiq os na telefonu? razmijena softwera?
imam ja,ali bi isli off topic,javi mi na pm ili otvori temu uiq software
si siguran da je bilo vise od 30m? koji su bili uvijeti?= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
ma ljudi dajte.. P900 se zna da ima problema s bluetoothom, to je dokazano, cim stavis prepreku on se blokira. a nokia i ostali koliko nzam rade i kroz zidove.. ta greska je ispravljenja na P910.
prvi put cujem,a da si cito prethodne postove vidio bi da sam napiso da meni radi kroz zidove i to 3 zida zaredom,soba,kupaona,kuhinja= Citat =:
Izvorno postao khideg
ma znam da radi. reko sam da neki imaju problema..recimo moj lega..pa je uzo novi firmware ili ko zna sto.
nije bilom prepreka, ak te to zanima