pa nisu te ideje samo za mene, već za sve vas zaljubljene... A mislim da ću neku kombinaciju cvijece/restač/poklončić odabrat (sve zajedno, naravno)...
Uostalom, kaj cure niš ne pitaju kaj da dečkima poklone... e tu bi savjete mogli podjelit... ;)
Printable View
pa nisu te ideje samo za mene, već za sve vas zaljubljene... A mislim da ću neku kombinaciju cvijece/restač/poklončić odabrat (sve zajedno, naravno)...
Uostalom, kaj cure niš ne pitaju kaj da dečkima poklone... e tu bi savjete mogli podjelit... ;)
Plisano Srce Sa Rasirenim Rukama Na Kojem Pise Toliko Te Volim
Ne misliš to valjda zaozbiljno? ;D
podsvijesno nam govoriš da je muž pogriješio što ti je iRivera kupio? ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao Zelda
Ma odi prek vikenda, Podčetrtek je zakon i Atomske toplice su blizu, farma nojeva i najstarija ljekarna u ovom djelu Europe i najfinija čokolada, ručno pripremljena. E, si ti već bil tam?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
-Za poklon joj uzmi ljepu zlatnu ribicu i okrugli akvarij ili ogromnu čašu za vino ;) u čestitku joj napiši " Moju želju je ispunila onoga dana kada smo se upoznali, a na tebi ostaje da se brineš za nju, za našu ljubav i za mene" :)
Fak, divim se sam sebi ;D
uj fuj iliti liga ljiga ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
daj tomo pa di si to pročito, na mirišljavoj gumici u školi?? ;) Ma šalim se, ti si tomo nepopravljivi romantičar... blago tvojoj curi, sad sigurno doma čuva mazi i pazi ribicu ;D ;D ;D
Ma imo sam ja svojih romantičnih ispada, ali mi je bed o tome na forumu... ;)
Kak si pogodil ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma znam ja da si ti don Huan de Whiteboy ;) smislit češ nešto, makar na čevape i pivu u 7:00 na trešnjevački plac, klopa se na štandu ;D ja bi tak to rijetko koja doživi ;D
Ja Sam ProŠlo Valentinovo Bio Stavio MaŠnicu Na Makinu!neserem,ozbiljnio Sam To Napravio,al Dosta Sam Dugo Sa Curom Pa Si Mogu PriuŠtit Gluposti!evo Ideje Za Nekoga!
A pod 'makinu' ne misliš na auto, pretpostavljam... :)
aaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee!!! onom dvokrakom se nadam za Valentinovo ;D ;D= Citat =:
podsvijesno nam govoriš da je muž pogriješio što ti je iRivera kupio?
joj fuj, odvratna si ;D= Citat =:
Izvorno postao Zelda
govori covijek koji ima avatar koji drka :spin:= Citat =:
Izvorno postao gog
ili cita novine?
a kaj je tu odvratno? hm, hm, :spin:= Citat =:
Izvorno postao gog
@sodom, što se mog avatar tiče objašnjenje je ovdje --> http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=97261&postcount=584 ;D
@zelda,
ideja za poklon je dobra, ali goli whiteboy?!?!?! naježio sam se već drugi put na isti thread ;D
LOOOOLČINA ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
gle gog znam da se naježiš i da ti kralježnicom prođu trnci kad se mene sjetiš ali moraš se pomirit s činjenicom da sam hetero... ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Ubio si i zadnji plamićak nade u meni, moj život više nema smisla...
zbogom okrutni svijete...
;D you wish... ;D
'ba vas pas, znao sam! Ovo nije Mobil-Forum, ovo je Gay-Bus. WB, čini mi se, vozi, a Gog je vođa puta.
Eeeee, gdje sam ja upao....
A daaaaaa? Ribicu mazi? Kaj Tomo ne može pomoć malo oko toga?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
e dečki, dečki (gog i wb)...kak se vi tu prepirete... - a kaj bute vi jedan drugom kupili za Valentinovo? ;D hehee
onesvjestih se...
LOOOOOOOOL ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Mi smo jednostavni muškarci, nama je i gajba pive dovoljna ;D= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
Mogli bi se forumaši udružiti i kupiti nešto forumašicama, nema ih baš tako puno, a ujedno ćemo ih morati i natjerati da dođu na slijedeći meeting forumaša koji zakazujem za vikend iza 22.02. ukoliko svima odgovara...
LOOOOLČINA ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
može meeting uvijek;)
onda ćemo i poklone za valentinovo razmjenit;D
i decki kaj ste odlucili? kaj bute kupili svojim dragim djevojkama?