Samo novo.
Printable View
Samo novo.
ej ja sam do prije mjesec dana vozio zuti fiat stilo 3 vrata 1.6 16v, auto sam prodao jer mu je u godinu i pol iscurila dva pazi dva puta servo pumpa, otpao mi je auspuh na autoputu kad je auto imao 607km, klima je radila neispravno... jedino sto tom autu nazalost valja je izgled! SAda vozim novu astru 1.9 cdti sa 150 ks i auto je savrsen, tako da ti iz osobnog ioskustva ne savjetujem fiata...nadam se da sam od pomoci bio
1. skupo, za te pare bolje uzeti nekog dizela!= Citat =:
Izvorno postao Šile
2. cd radio ne uzimat orginal! za te pare puno bolji cd uzmes sa mp3 i boljim ozvucenjem
ostala je oprema dobra ali koji ce ti k
= Citat =:
Izvorno postao Šile
= Citat =:
Izvorno postao McLaren
Užas! Potpuno te razumijem, ja čim otplatim svoju Alfu 147 je prodajem... :(
@Šile razmisli malo i o dizelu nekom... iako su opelovi motori štedljivi, a opet vrlo brzi...
Zašto ne, pa to je zakon stvar, kad vidiš onda sudi... Uostalom tak su prije par godina govorili za ksenonke, a puno su bolje od halogenih, prije 20-ak godina za klima uređaje itd... :)= Citat =:
Izvorno postao kresoml
znam da sam davež,ali definitivno pogledaj toyotu! kad si je već možeš priuštiti!
prije par mjeseci je bio neki maraton test toyote-kao,15 parova dobije corollu i svaki u tjedan dana pokuša napravit što više kilometara s njom! a toyota(corrola 1,8 mislim) je već napravila 100000 km na maraton testu tog časopisa. na kraju svih testiranja imala je oko 250k kilometara napravljnih,sa nijednim kvarom. a vozilo ju je 30-ak ljudi! bolja reklama od te nepostoji! ;)
U akto klubu su imali još jednu corollu na hard-testu i stala im je sred tunela! Zašto? Zbog valjda jedinog njemačkog djela koji je unutra ugrađen - Boshova pumpa za gorivo. :)
Ali osim toga im je u 100000 km samo valjda žarulja otišla...
a da kupis nesto polovno od nekih 50k km i imas novi auto po povoljnoj cijeni
Pa reko je da hoće novo... razumijem ga, ipak je tu onda garancija i sl...
@McLaren
U brate od velike si pomoci dode mi da se zamislim sada.
@kresoml
Pa i ja sam razmisljao o nekoj varijanti mp3 uredaja i malo kvalitetnijeg ozvucenja, jel stvarno original radio je preskup, ali sta je caka kod opela sto em sto se uklapa u sredisnji greben on ima odvojen info displey odnosno displey od radia. Tako da bi mi ostao ne iskoristen.
@wb
Pa iskreno da ti kazem i razmisljao sam i to o 1,3cdti ili cak 1,7cdti.
@niten
Na stranici od toyote stvarno slaba ponuda. Yaris mi je mali i nesvida mi se uopce pogotovo satovi na sredini. A corolla je preskupa mislim negdje oko 140,000Kn a mozda i grijesim.
Sto se tice ovog maraton testa imam zadnji broj gdje su sve iskomentirali stvarno pohvalno.
@coma_zgb
Samo novo.
Evo jos par slika da vidite malo i unutrasnjost.
Jedino kod opela ide manualna klima al nemam sliku trenutno s njom al u biti to je to.
Fiat unutrasnjost, znaci to je bas taj:
http://www.mycity.co.yu/phpbb/upload...12_006-med.jpg
i opel unutrasnjost samo s manualnom klimom:
http://www.mycity.co.yu/phpbb/upload...st_004-med.jpg
Imaju ti gotovo svi kenwood uređaji mogućnost priključenja na opelov (baš opelov) displej koji je odvojen, tak da u biti dobivaš 2 displeja - onaj od samog radia i onaj od auta... za kenwood sam ziher, ali možda i neki drugi proizvođači imaju ovu funkciju, samo se treba raspitati...= Citat =:
Izvorno postao Šile
od ovo dvoje stvarno je MENI teško odlušit-kao što gog kaže,corsa je bez duše.umjetna nekako;stilo mi ima ružan i debel stražnji kraj!
jesi gledao hondu civic? navodno ih ima na sniženju sad oko n 110 k kuna! a ovo da toyota dođe 140 k-neznam! ja sam gledao prije 2 tjedna corolle i za 108 si mogao kupit 3v,97 ks,abs,servo,centalno daljinsko,el. prozore i cd sa 6 zvučnika (sva oprema koja mi treba)
@niten
e zeznio sam se nije 140000 nego 114000Kn sad sam gledo neki corolu e sad samo da vidim cijenu sad s ovom akcijom sto su popustili.
Definitivno otkantaj "originalni" radio, kada već kupuješ novi auto ubodi i poštenu muziku... i zvučnici su isto obično upitne kvalitete...
Ovih 6 u fiat stilu ti mogu rec da su ugodni i fino pune prostor neznas odakle dolazi zvuk dobro je to namjesteno.
Nije hi fi al eto za tvornicke o.k.
Zato sam rekao da su upitne kvalitete ;D
ovo je prilično zadrt stav, danas su ugradbeni uređaji vrlo dobri, a uz doplatu se u nekim modelim može dobiti i vrhunski hi-fi.= Citat =:
Izvorno postao gog
Uostalom sve te uređaje radi neki glasoviti proizvođač (recimo za jaguar alpine, za opel blaupunkt, za alfu i audi bose...) i isti je ko i onaj kupljen posebno, ali je uređen tako da paše izgledom na armaturu samog auta...
Ako misliš uzeti cd changer onda ok...
Nemislim cd changer jedino mozda s mp3-cu. Ali nije ni to bitno jedino da je cd.
Istina kaze wb u stilu imas 8 zvucnika i subwofer za dosta povoljnu cijenu al kazem nemogu uklopit u kredit ali vjerujem da svira dobro.
Upravo sam gledo 307 XR al slaba oprema cijena 99000Kn.
Zvao opel da pitam koliko dode ova corsica s automatskom klimom i kaze ovako: 93,288Kn pitam kako to a on ako date staro za novo onda je ta cijena. Daju popust 10,104Kn mislim baki sine sve mi se vise cini da cu se odlucit za corsu. I sto je najbolje imam lufta da potrosim jos love i sad nemogu nac nigdje neke dobre felgice ili neki spojlercic ili komplet paket sportskih spojlera s felgicama.
Mozda zna neko?
ma lako za to kasnije, pogotovo za opel, moš ga sredit kako hoćeš....
e,da-prodam ti ja kadeta ako oćeš! novi rezervar,novi auspuh,novi kompjuter,ubrzava ispod 10s,troši 9 po gradu,6 na cesti,sportcka sjedala,limarija ko malo starija curica,4 zvučnika,krunica...sve to za 1000 €! ;D
@wb
Ma o.k. to al mislio sam jel ima kaki paket da je neko cuo vidio negdje.
@niten
No chanse ;)
neznaš šta valja :D