Pa nije baš. Ja sa svojom nokijom hvatam i više od dva metra.= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Printable View
Pa nije baš. Ja sa svojom nokijom hvatam i više od dva metra.= Citat =:
Izvorno postao Nyx
nije istina...meni je na nokiji 3650 islo 3 metra (izmjereno)= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Da ali šta si ti imao onaj Psiloc-ov iRemote control ili neki drugi program? Svi oni iskusni mobilovci su bili rekli da ide najviše do pola metra-metar...= Citat =:
Izvorno postao sodom
PITANJE: Dali je moguče da se ubaci u SE T630 nekakav program za kontrolu-upravljanje aparatima sa iRemote control ???????????????? :confused:
SODOM reče:"da u ilici su strasno bahati, to mogu i ja potvrdit....zato sam fino otiso iz ducana izvuko svoj mob iz dzepa ukljucio ir remote i poglasnio im onaj televizor u izlogu do dakse...pa sam uzurbanim korakom produzio dalje" :thumbup:
Kratko i jasno. NE= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Cyber hvala na kratkom i jasnom!
Zanima me jel ima nešto slično za motorolu mpx200. Čito sam na stranim forumima i svi kažu da nema, ali nada još postoji. ;D ;D
[QUOTE=Vuki]PITANJE: Dali je moguče da se ubaci u SE T630 nekakav program za kontrolu-upravljanje aparatima sa iRemote control ???????????????? :confused:
QUOTE]
Ne, jer taj program mogu instalirati u mob samo symbian smartphones, a tvoj nije takav!
pa t630 nema ni ir kolko ja znam:-)
@Nyx neznam koji je bio ali ti sa sigurnoscu mogu dec da je bilo preko 3 metra,a i ovaj na p900 mi ide preko 2 metra
Povezivost :
Bluetooth™ bežična tehnologija
Infracrveni portPodaci - velika brzina :thumbup:
Sync ML
GPRS
USB podrška
Podrška za RS232
Sinkronizacija Apple®
Sinkronizacija PC
Dobro nećemo sad offtopic
evo prije pol sata sam bio u importaneu i imaju taj casio a cijena je 760kn
E ali je opako moj frend je stalno palio-gasio telku na nastavi a profa samo gleda sta je sad tom televizoru ;D ...Preko moba :thumbup:
A koji mob?
Koji je mob imao? Je li možda imao neki java midlet za taj remote control na mobu???= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5