Mape su ok ali JCV nije
Printable View
Mape su ok ali JCV nije
Za svaki "navigator" treba poseban JCV file (1 x NORTH i 1x SOUTH)
Ako imate seriju Nuvi 4x, 5x, Drive 50 ili StreetPilot Android App:
JCV Lane Assist Portret Nuvi 4x 5x, StreetPilot (raster 212x234)
\ .System \ JCV \ D6166070A.JCV
\ .System \ JCV \ D6136070A.JCV
Ako imate seriju Nuvi 6x, Drive 60/70 ili aplikaciju StreetPilot Android:
JVC Lane Assist Portret WVGA Nuvi 6x (raster 353x390)
\ .System \ JCV \ D6164070A.JCV
\ .System \ JCV \ D6135070A.JCV
Za sve ostale:
JCV Lane Assist Portrait Full 34xx split zaslon (SVG 212x234)
\ .System \ JCV \ D6165070A.JCV
\ .System \ JCV \ D621207
----------------------------------------
JCV Lane Assist Portrait Full (Nuvi 4x 5x, Drive 40/50) - original
http://shrani.si/f/47/19/4ozEMk4P/1.jpg
Code:https://mega.nz/#!RQ8EAKAb!FVx44-0miLAIQiYKCLf1STrl7E0ivMNEq1FrI97eHtQ
----------------------------------------
Pre Programmed LaneAssist Template Portrait (Nuvi 4x 5x, Drive 40/50, StreetPilot Android)
http://shrani.si/f/n/4l/413yXGUl/2.jpg
JCV Lane Assist Portrait Nuvi 4x 5x, StreetPilot (raster 212x234)
CN Europe NTU NORTH:
\.System\JCV\D6166070A.JCV
CN Europe NTU SOUTH
\.System\JCV\D6136070A.JCV
Code:https://mega.nz/#!4YkAnQoJ!DWWAd6NZQOsYjfqYpPL7o4QA59YpqmDkr8ysYIDLNrI
S najnovijom kartom je i dosao JCV D6165070A i JCV D6212070A. Njega si stavio u prvom dijelu vidim za skinuti. Usporedio sam ga iz karte i isti su. Upravo mi ta dva ne dijele ekran na mjestima gdje ga inace dijele, dakle kao i onaj iz NTU 2019.10 ne radi. Barem na mom uređaju Garmin Drine 40LMT. Ovaj drugi je JCV D6136070A i JCV D6166070A. I tu je Garmin drive 40 u opisu ali je vidim kao neki pre programirani JCV. Mozes li pojasniti tocno koja je razlika i koji sad na kraju da stavim. Nije bas najbolje pojasnjeno.
@Zrmi
Imam Garmin nuvi 3710 LM i na njega idu karte (ove s Linkova) i nemam nikakva problema radi i JCV ,
probao sam i na mali Garmin nuvi 30 isto radi , nisam to probavao u vožnji nego samo u simulaciji , mislim
da bi to radilo i u vožnji . Problem je izgleda u tom "patchiranju" , ako voziš i više koristiš GPS , onda bi
Ti dobro došla nova LMT navigacija s full Evropom .
Ok mozda je patch kriv. No de mi pojasni kako vi u simulaciji natjerate navigaciju da se JCV pojavi? Vec sam pisao da mi je najblizi JCV kad se na AC Slavonike odvajam prema skretanju za Sl. Brod i Zagreb a to ima km. Kako u simulaciji doci odmah na to mjesto?
Dodje mi na isto ako se vozim AC i trebam pokrenuti simulaciju. Meni treba da kad je pokrenem od doma da tip s njom skocim na mjesto gdje se JCV pali a to je nemoguce. Probao sam. I meni je relativno blizu autocesta od doma ali mi nije blizu izlaz na kojemu se pali JCV prvi puta. Bas nisam toliko lud. A opet prvi izlaz Osijek-Čepin mislim da nema JCV. Tj.nisam siguran da se on pali bas na svakom izlazu s autoceste ili sam u krivu?
ne čitaš što ti čovjek napisao
stavi početnu relaciju tj mjesto i zavrsno mjesto blizo te pozicije gdje bi morao vidjet jvc u akciji
i pokreni simulaciju
A ti očito stavljaš od doma da krene
Ne znam , ali sam sebi stvaraš problem , kad malo bolje pogledam taj JCV ničemu ne služi , jedino za "šminku" .
Bitno je da te navigacija odvede tamo gdje treba , da pokaže kada treba izaći ili skrenuti na pravu cestu , ako i
ne pokaže sliku izlaza , ispiše koji je izlaz gdje i za koliko još … Radi toga ja ne bih mijenjao uređaj . Ista stvar
je i sa 3D prikazom (gmap3d.img) , kod nas ne radi , a u Italiji , Austriji prikazuje . Kod nas ne radi ni TMC , a
u zapadnim zemljama pa čak i Sloveniji radi . To sve ovisi od lokalnih kartografa koji ne šalju dovoljno podataka
Garminovim stručnjacima .
Molim te da mi objasnis kako staviti početnu točku u simulaciji različitu, od one na kojoj se ti zaista nalaziš? Znači da mi je početak simulacija tipa Slavonski Brod, a ja se nalazim u Osijeku. Koliko ja znam to je nemoguće, no možda sam nešto predvidio?
2 walterr66 nije mi to toliko bitno, no volim da sve radi ako uređaj ima tu opciju, a znam da ima. E sad je samo stvar da vidim gdje je greška, u samom JCV ili u patchu ili nečem desetom, pa ako to mogu riješit nije mi mrsko petljat malo više.
Znam da Ti nije mrsko prčkat po navigaciji , ali meni je već pun K navigacija , a malo sam izašao iz "štosa" pojelo me vrijeme i mogućnosti , tako da ne mijenjam uređaje kao nekad nego od odbačenih navigacija , složim sebi "refurbished Garmin GPS Vehicle Navigation " .
Probat ću kad uhvatim malo vremena , pa ćemo vidjet u čemu je problem , otkad sam u mirovini imam sve manje vremena čuvam unuke igram se Lego kockicama i vozim razne modele autića , kamiona bez navigacije .
Uključiš simulator
Napraviš rutu do Zagreba npr ili čak do Austrije i klikni idi
Simulirati ovom vožnjom DA
Sad na glavnom zaslonu ide simulacija i u gornjem lijevom uglu klikni na kilometre i strelicu
Pojavljuje ti se sada podijeljen ekran i u donjem desnom uglu klikći na strelicu okrenutu prema dole sve dok ne dođe do tog skretanja na autoput gdje sigurno znaš da je bila slika JCV-a. Ako je ispravna i predviđena za taj uređaj pokazaće se slika JCV-a
Ili ona opcija sa simulacijom da napraviš rutu blizu tog mjesta
Stavio samPre Programmed LaneAssist Template Portrait iz drog linka sto je kolega stavio. I on radi. Ne znam koja je razlika u odnosu na JCV koji dolazi uz ovu kartu ali oznake su ove: D6166070A i D6136070A. Mozda je stvar u rezoluciji...