-
Htio bih se na kratko uključiti u raspravu , a kao prvo izostavio bih komentar što se tiče brisanja stražnjice .
To što kaže kolega @zuzo je točno i u nekim zemljama EU nije dozvoljeno korištenje SpeedCam_a , više
kartografa izbjegava izdati podatke za to u novijim kartama Francuske i Švicarske u kojima je to navodno
zakonski zabranjeno . Što se tiče policijske kontrole uređaja na cesti poput klasičnog navigatora , Garmin ,
Mio ili slično možda bi mogli kontrolirati jeli uključena opcija za SpeedCam , ali na mobilnom uređaju ne
može nitko rutinski kontrolirati bez policijskog naloga na ime korisnika . Mobitel je postao osobno "skladište"
podataka , i ne može nitko "kopati" po njemu , pa ni policija u bilo kojoj zemlji Evrope , jedino ako se protiv
korisnika vodi neki istražni postupak .
Što se tiče Navigona , njemu je "odzvonilo" i treba pronaći zamjensku adekvatnu aplikaciju .
-
Mislim da je Igo Nextgen bilo koja verzija vrlo dobra navigacija kao i Sygic isto bilo koja verzija probao sam jednu i drugu i odradile su posao za 10 što je najvažnije a izgled uvijek nekome paše nekme ne a to je stvar ukusa i navike,Garmin je moćan, kupio je Navigon jer mu je bio jaka konkurencija i onda ga sada ugasio kao što ne da na Android Garmin i šta je tu je idemo dalje.
-
probao sam 2-3 i nekako mi je najviše legao Sygic.. nekad i on fula ali ima ono kaj treba. ograničenja brzine točna, da se uploadat backup na dropbox i kod reinstalacije samo restoraš.. imam i Copilot, ali tak tak je..