-
Daj napisite javno. I meni stalno skida tomtom mape. Hvala.
-
Nema skidanja mapa Here samim sygicom a od verzije 17.9.2 više sygic ni ne radi sa Here mapama samo sa TT mapama mislim na običan Sigic izašala je i verzija 17.9.3 ali ja sam ostao na 17.9.1 jer je to zadnja verzija koja radi sa Here mapama koje su kod mene puno puno bolje nego tom tom.
-
Znaci 17.9.1 je zadnja pa ne vjerujem. Jos jedna navigacija osla k vragu nakon navigona...
-
Ako može neko da kaže koji je problem sa TT kartama? Znam da su nekada bile bolje HERE za naše područje a daali je to još uvijek tako?
-
U zagrebu uopce ne prepoznaje rotore izgradjene prije godinu dana.. kao da su karte stare 2 godine..
-
Dali i ove najnovije ne prepoznaju rotore?
-
Valjda će se to promijeniti ako verzije od Sygic v17.9.1 ne prihvaćaju HERE mape.
-
Izgleda čudno , ali Sygic već dosta vremena prelazi za Auto Navigaciju (automobile) na TomTom mape , drži još uvijek HERE , ali samo za kamione dok ne sredi u potpunosti mape i za ovu vrstu vozila . Instalirajte Sygic Truck , ima i opciju za auto .
Korporacija Nokia je jedno vrijeme bila ili je još vlasnik HERE kartografije (mapa) , jedan dio su otkupili Kinezi i sad nanovo rade Nokia mobitele (Android ) . Moglo bi se dogoditi da Garmin stavi TomTom karte u svoj sistem navigacija , a onda će vjerojatno i iGO izbaciti Here i ostati samo na TomTom mapama .
Edit :
Što se tiče kvalitete Mapa i TomTom su u zadnje vrijeme prilično dobre , a u nekim dijelovima i bolje , u Srbiji kažu da su bolje što je ovisno i o korisniku , kod mene na Kvarneru (Rijeka i Opatija) sasvim su zadovoljavajuće , čak je imao i ucrtan kružni tok sa nezavršenim jednim izlazom , otvorili su ga početkom godine i u novim kartama je normalno prikazan .
To što se kod nas Zagrebčanci žale na ne postojeće kružne tokove nije važno , oni i onako znaju gdje su , a za nas koji ne poznamo Zagreb , sasvim je svejedno , pred kružnim tokom se ponašaš po propisu . Kružni tokovi nemaju samo svrhu usmjeravati promet na više cesta , kod nas služe više za usporavanje "divljaka" koji se ne pridržavaju ograničenja brzine , zato im je i bitan SpeedCam kako bi znao "potegnuti" malo jače i iskoristiti svih 150 konja na više . Osim toga htjeli bismo da nam odmah ucrtaju kružni tok nakon što je napravljen , a te kružne tokove planiraju godinama , a rade ih mjesecima .
Većina Zapadne Evrope uglavnom koristi TomTom uređaje , pogotovo GB koji je inače odvojen od kontinenta . a isto tako i zemlje poredane uz Sjeverno more BEL , NL , DEN , GER i Sredozemlje ITA , FRA . Tako će i kod nas doći TomTom , pa i mi smo u nekoj EU ...