= Citat =:
Izvorno postao Nyx
ozbiljno bi to mogli samnjiti
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Nyx
ozbiljno bi to mogli samnjiti
I ja mislim!
podrzavam, 250 postova je dovoljno...
...neka ostane 500...
vama je svejedno vi tak i tak možete imat user title= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ali nas je VIŠE ;D :cool:
vi ćete zaslužit... i staž treba zaradit, a vjernost forumu nosi neke pogodnosti i povlastice. za sada nemam namjeru spuštati na 250. uostalom, jedan zeus je tek oko mjesec dana član i već je na pola puta... nije znači tako daleka i strašna brojka 500
daljnje postove koji traže spuštanje brišem, tema ostaje otvorena za konkretne probleme i pitanja oko user titlea ako takvih bude..
slazem se 500 nije velika brojka i neznam zasto se neki uopce žure s tim postanjem i silnim nagomilavanjem poruka ispod svog avatara....jedini razlog zasto sam pristupio ovom forumu je moje osobno zadovoljstvo i gust i apsolutno me je briga za te stvari sve dok uzivam radeci ovo sto radim...
Slažem se! Svaka čast! :beer:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Tko može promijeniti taj potpis? Admin, moderator...?
admin i moderator dok ti ne ispuniš sve uvjete
a nakon toga možeš i ti skupa s njima...
A uvijeti su...? Čitao jesam thread, ali baš da sam našao...
http://cafe.mobil.hr/profile.php?do=editprofile
Odmah prva opcija poslije e-maila.
btw. Kada sam ja bio kao vi sada, prag za ovo je bio 1000 posteva tako da se nemate što žaliti :D
1000 postova,barem mjesec dana aktivan i 20 reputacijskih bodova= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
500. Na vb2 je bio jedini uvijet 1000 postova, a sada je 500.
vidiš vraga, upravo sam skužil da su ostali isključeni user titleovi koji su se mijenjali ovisno o granici broja postova. sad sam to ponovno uključio da se ne čudite zašto su se nekima promijenili user titleovi... tako da će sada biti malo raznolikosti i tu...
ne trudite se pitati za titleove i njihove granice... neću vam reći, otkrijte sami kad će se nešto promijeniti, ne želim vam uništiti zabavu i iščekivanje ;D ;D ;D
Al' to radi samo onima koji nemaju custom-title, pretpostavljam? Odnosno, modovima iako nemaju custom-title neće se mijenjati. Ili griješim?
0-20 Tek rođen= Citat =:
Izvorno postao zappan
20-100 Mali od foruma
100-500 Pravi forumaš
500 nadalje Forumaš sa stažem
jesam li u pravu?
da, to su titlovi za one koji ne stave ili ne mogu stavit custom. modovima po defaultu piše 'Moderator' bez obzira na broj postova, ako ne promijene...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ovo je malo bezvezen rcenice. jel mozes promjeniti te difoltne titlove?
Baš su zakon ovakvi,ali se neslaže sa svima npr. mala(mali od foruma)a ipak se slaže
@khideg - može se promijeniti, ali eto te smo smislili pred valjda 2 godine i nije bilo bolje ideje u mojoj glavi, ne znam tko je još na tome sa mnom radio, pa su eto tu takvi kakvi jesu... ;D
a to ste vi smisljali,ja mislio to kao neiki difolt pa metnes nesto zanimljivije, kao recimo bebica ...itd--- nesto smjesno i zabavno
Pa baš su zabavni! Ovo "mali od foruma" ili "pravi forumaš" :rotfl:
umjesto tek rođen - tek izlegnut ;D ;D
ma dobro je i ovako
mena bas nisu neki ti natpisi, mozda bi se to dalo malo bolje, no dobro. svedno mi je.