Mislim da ne jer se ne mjenjaju uvjeti niti se potpisuje novi ugovor. Eventualno možeš probati na foru - U vipu sam od 2000. godine, ne želim biti u A1, ime mi se ne sviđa :)
Printable View
Mislim da ne jer se ne mjenjaju uvjeti niti se potpisuje novi ugovor. Eventualno možeš probati na foru - U vipu sam od 2000. godine, ne želim biti u A1, ime mi se ne sviđa :)
Pravna "kvaka" sigurno postoji. Kakva-takva. Samo, treba biti pravnik :)
Promjena imena ne krši prava korisnika. Raskid ugovora možeš dobiti jedino ako dokažeš da si oštećen promjenom imena Vip u A1. Ne vjerujem da ćeš u tome uspjeti.
Bio si ranije Vip korisnik, ono kao vip loža, vip gost... A sad si A1... Što je to? Model audija?
I to neki entry level model za kmetstvo :)
A1 je autocesta Zagreb-Ploče :) U RH i koliko vidim bit će u BiH.
Da, Vip je imao malo uzvišenije značenje. A1 je oduvijek bio austrijski brend. Sjećam se još tamo početka 2000.-tih godina kada je ekipa kupovala razne Philips Savyje ili Panasonice koji su bili uvezevi na crno pa su imali A1 oznaku.
Vip je, to je istina još davno postao dio A1 mreže (Austrijski telekom), ali ovo mi znači kao da je sada austrijska mreža kod nas. Čak nismo niti "obrambeni štit" zadržali.
Ne znam. Ne lajkam.
Sto je ostalo od Croneta? Nista. Veliki rozi logo :D
Promjena imena nije argument za raskid ugovora.
Ma nije toliko do promjene imena...ali brate - reklama koja se vrti vezano za to je toliki "fail". Ne razumijem poantu nikako, kako god okrenuo. A ponuda je još gora - stare korisnike koji su vjerni Vipu od početaka se tretira kao nulu. Jedva čekam istek ovog ugovora govorne usluge pa da krenem sa raznoraznim pozivima i izvlačenjem najbolje ponude - baš me zanima što će mi najbolje ponudit za ostanak u mreži.
Pravni je slijed poštovan, stoga nema osnova za tužbu. Isto je vrijedilo u slučaju promjene T-coma u HT.
P. S.
A1 na bonove nudi izvrsne tarife i pogodnosti. Suludo je biti na pretplati jer se uređaji u slobodnoj prodaji mogu nabaviti povoljnije. Osim ako korisnik nije snob koji pati od razvikanih marki.
Trio paket u A1
Ostvari dodatne uštede, uzmi sve u A1! Internet, telefon i TV u paketu za 229 kn/mj, prvih 6 mjeseci bez mjesečne naknade. Ako koristiš i A1 Mobilnu tarifu, Trio paket može biti tvoj za samo 214 kn/mj.
Osim toga, odaberi i Samsung Smart TV uz 1.200 kn popusta.
UKUPNO: 171 kn u prosjeku svaki mjesec ili 160 kn ako korisnik ima i mobilnu liniju.
Prenesi broj u A1, aktiviraj tarifu na bonove Za Chill i zgrabi dodatna 4 GB
Ako u promotivnom razdoblju preneseš broj iz druge mreže u A1 na bonove i u roku od 30 dana od prijenosa broja aktiviraš tarifu Za Chill, dobit ćeš dodatnih 4 GB prometa.
Ako nastaviš zadovoljavati uvjet za dodjelu promocije, a to je da imaš aktivnu tarifu Za Chill, dodatnih 4 GB će ti se nastaviti dodjeljivati idućih 12 mjeseci!
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...0-97fe34fb7abc