-
Teme se placaju od 3mj. ove godine, otkad imam samsunga... Tema mozda nije uklonjena nego si ti radio updejtove, dok developer nije. Tada se dogodi sljedece - ti imas update os-a i nastavljas koristiti temu koja nije updejtana. Ako je obrises ili formatiras mob, nemas je vise. Mislim da je onda nevidljiva u trgovini jer "nije kompatibilna" s tvojom verzijom os-a.
Ja sam dugo koristio "nekompatibilnu" verziju, da bi developer napokon odlucio se updejtati nakon par mj.
-
A inače, za AMOLED ekrane, bolje je nešto tamno ili to nema neke veze? Primijetio sam da baterija sa svim temama traje jednako, plus minus, ali dođe na isto.
I, sljedeća stvar, jel Samsung službeno priznao da postoji mogućnost burn in ekrana na Seriji S8 pametnih telefona?
-
Ne vodi samsung takvu kokosarku politiku ko jabuka da odbacuju garanciju ako dodje do burn ina. Njihovi su amoledi najjaca klasa i burn in je sad rijetka pojava . A bateriju na amoledu stedi samo crna boja jer su tad pixeli iskljuceni. Tamna, siva itd ne igraju ulogu.. samo skroz crno..
-
Igra ulogu i tamnosiva (tamni tonovi) jer pikseli svijetle puno manjim intezitetom. Makar te ustede uzmi sa zrnom soli jer ako barem sat vremena surfas u chromeu time si ponistio efekt ustede zbog crne teme :)
Btw teme obojaju samo settingse i neke sitne nebitne elemente. Sumnjam da vise od 5% vremena provodis na tim "tamnim mjestima" i sigurno puno duze koristis razne "netamne" appove. Kad podvuces crtu sve se svede na to svidjaju li ti se crne teme ili ne, jer na potrosnju puno vise utjece sto radis na mobu nego koju temu imas.
-
Jedino je do kitkata tema bila default crna i podosta aplikacija je bilo tamno.. ja i dalje to preferiram i biram tamne tonove..
-
Ne volim kada mi je sve crno. Ono, kao da zazivam negativnu energiju :D
Pojedini dijelovi OK, ono kada otvorim not. bar ili sl., ali da ćete na mom Samsungu naći baš crni wallpaper, nećete.
Još imate one, ubibože, skelet koji drži kosu (kosir/srp) u ruci... Strava!
-
Darkeri i Zombiji su sada u modi , kad sam ja bio Tvojih godina imali smo kosir i batić (srp/čekić) , a tema crvena . :)
-
Ooo, bio sam i ja Pionir, nemoj tako :D Znam za srp i čekić, ali podloga nije bila crna...