Prijatelju , baš i ne pijem , radi tebe ću popit ako baš hoćeš , ali od Coca-Cole se nemožeš napit da ga Je.š ...
Printable View
Ja sam imao taj uređaj i najlakše mi je bilo imao sam SD karticu i kad izađe najnovija verzija skinem IMG cjela Europa i samo preko čitača kartice prebacim na SD karticu u mapu koja se zove Map i on najbolje radi sa mapama NT ,NTU će raditi ali zna nekada zafrkavati
Pozdrav, imam nuvi 42, zadnji softver gore - 4.00, u Garmin Expressu instaliram Hrvatski i imam samo audio, a sučelje ne mogu odabrati, ono mi je na engleskom?
također, stavio ovu kartu, gmapprom.img u Garmin mapu na SD kartici, i ne vidi City Navigator 2018.20 karte, samo stare 2014.10
preimenujem GMAPSUPP.img (2014.10) i preimenujem gmapprom u gmapsupp, opet ništa? Što mi je činiti?
Podržava li Nuvi 42 Unicode mape?
Probaj nt kartu ako ne radi onda patch firmware i radice sve
Pozdrav, koji patch firmware? Jel nuvi 42 može imat
i GUI na hrvatskom (ne znam gdje je kupljen ovaj, ali velim, napucao sam zvučni hrvatski - iako u memoriji uređaja pod mapop Text ima hrpu nekih .Fa fileova s oznakama jezika - ali samo nudi hrvatski govor u navigaciji, ne i u menijima nazive na hrvatskom) ?
A što se mapa tiče ja sam preimenovao original (dodao 1 ispred) ali mi i dalje vidi samo taj original (2014.10) iako sam nove (2018.20) stavio ime kao original (gmapsupp.img) ??!?!
Hvala na odgovorima!
Gmapsupp je na kartici ili si takvu mapu stavljao.na.uredjaj