Poslao sam obojici...
Printable View
Poslao sam obojici...
zato sto je p900 UIQ sustav, ne radi na tome, a na Ngage bi radilo, tj ne bi radilo:) uradaj bi crko tj sustav bi podivljo. i ne ISPROBAVAJ TO.
nesto nije u redu s tim tvojim slanjem .hvala na trudu dlanja,ali sttvarno nisam dobio, pa ako bi mogao ponoviti? mozda ti mail ne podrzava vilke filove?
Meni mail podrzava sigurno, pitanje je dal yahoo podrzava...
Pa koliki je file?
Ja sam samo dobio gavno-a od Bruneka. Hvala mu.
pa koliko je file? yahoo iam 250 mb prostora i mislim da moze 10MB filove primati, 6MB sam ja vec bio slao..mislim da moze 10MB jel mozes ponovoposlati mozda?
ma znam to nisam moron.mislio sam s obzirom da je u opisu da virus radi samo na symbian series 60 v7.0 ,a n-gage mi je v6.1 dali bi radilo odnosno "ne radilio" kako kazes.= Citat =:
Izvorno postao khideg
da on napada 7.0 sustave, ali i neke novije verzije ngage bez obzira sto je on 6.0, svedno bi ga onesposobio. u biti to je ovako: postoji 30% sanse da taj virus nece raditi na ngage..tak da...ono..symbijan je simbian, virusi ti bas ne gledaju previse na verziju sustava, i uglavnom su kompatibilni i sa nekim starijim verzijama.
super,znaci to ce uskoro bit totalna pusiona.....neko se sjeti i u mmsu ti posalje virus....znam da postoje antivirusi al najmanje polovica ljudi koja ima smartphone ni nezna sta on moze.
e da to postaje malo problem s tim MMSom,zato najbolje ne intalirati filove koje se dobiju, pogotovo od nepozantih osoba,a prijatelji ti vald nece poslati tako nesto, jer onda nisu prijatelji.
Cykke, sto je s tvojm kolekcijom virusa? kad bih ja to mogao dobiti?
MMS-om ne mozes slati aplikacije...
Dignut cu ovih dana na server, pa vam javim link
Obavezno!!
a super sto se ne moze MMSom, nisam isprobavo, to je zakon..ajd javi link. kolko MB to ima?
bit ce nekih 3-4mb
3-4mb? pa ajd to nije tak strasno, ajd javi link.
postavio sam posebnu temu, ali mogu zamoliti i ovdje kad se već priča o virusima - trebali bi mi symbian virusi za testiranje i članak što mogu učiniti mobilnom telefonu, te kako ih se riješiti/zaštititi. pa please tko ima neka mi mejla viruse na tomislav(at)mobil.hr
hvala puno..
Cykke ih ima, ali nikako da mi posalje vec sam ga molio 2-3 puta, ja isto israzujem uzroke virusa. poslat cu mu sad PM. ako mi ista poslaje samo cu ti prosljediti mail .
ili ako ti dobijes prosljedi na hidden_di@yahoo.com
hey cykke daj i meni pošalji pleaseee... trebaju mi hitno... za sad imam samo gavno.a... trebam i ostale= Citat =:
Izvorno postao khideg
koji sam ja kreten... zaboravil sam napisat e-mail!
ivan.pavlina(a)kr.htnet.hr
bit ce s***** ak cykke posalje :rolleyes:
zake bi bilo sranja?! ja ne mislim to dalje širit...
Ja mislim da to niko ne zeli siriti, ali to je samo cykkeova dobra volja
onda kaj ce ti...???
Daj i meni na mlabosnj(a)gmail.com