Molim lijepo ako ima neki link ili sl s ovim .spb datotekama molio bi lijepo? jer meni radi sve ali nemam hrvatsku koja me najviše i zanima?
Printable View
@krehula
Postoji dvije vrste ovih Speedcam datoteka :
- Speedcam_Spb (za sve države)
- Speedcam_Spc (nema za HR)
*** Poslano na PP
.
.
Izgleda da nešto nije u redu s ovim novim kartama , imam već nekoliko mjeseci instaliran iGO NextGen 9.18.27.682852 , na Q2 i Q3 sve je normalno radilo .
Danas sam zamijenio karte sa ovima Q4 i sruši se iGO nekoliko minuta nakon ukopčavanja lokacije (GPS-a) na mobitelu .
Isto sam zamijenio karte na ugrađenoj Android navigaciji u autu gdje je starija verzija iGO Primo Thin iz 2012 godine i nove su karte srušile i ovu aplikaciju .
Zatim sam na još jedan telefon instalirao verziju iGO Israel_NextGen 9.18.27.681611 i stavio samo kartu HR (2016.Q4) nisam mogao ni pokrenuti navigaciju ,
dok na stariju kartu Q3 sve radi bez problema .
*** Molim one koji imaju probleme s rušenjem iGO navigacije s novim kartama iGO R3 HERE 2016.Q4 Europe ,
da postave svoj komentar u nastavku ove Teme ...
ok , ako ima problema sa tim mapama sto ne obrisete i maknete linkove da i ostali isto nemoraju muku muciti sa tim !?
i sacekati novi kvartal Q2017 i rijesen problem !
Izgleda da na ovom Forumu sve odgovara i karte pašu , koliko vidim nitko se ne žali , dok je na drugim Forumima
nastala svađa u vezi navedenih karta (Maps) . Izgleda da se jedino ja "zezam" , a nikog drugog nije briga !??? :)
Meni na 9.6.29.625822, Q4 normalno radi. Jedino iGO ruši "Italy_HERE_2016.Q4_161129.poi"!? Nakon brisanja "Italy_HERE_2016.Q4_161129.poi" sve radi.
Igo primo nextgen 9.18.27.658108 radi sa novom mapom hrvatske i sa speedcam i poi..
Ajme,falija san bila je stara mapa. Sad se poćela rušit,evo posla....
Ja imam igo običan igoprimo nextgen 9.18.27.682862 verziju i još imam igo basar igonextgen koji ide na SD karticu i još jedan igo navigation szulin app i u sve sam stavio mape Hrvatske Srbije i BiH-a kao i poi točke i za brzinu i ništa mi se ne ruši sve normalno radi
Prova san nekoliko verzija iga s novon kartom hrvatske,ćak sam prova neke licence ubacivat i opet se rušija ili se uopće nisu tili pokrenit. Sa starom mapom su sve verzije radile,da nije možda do verzije androida 5,0,1......stvarno neznan....
Riješeno.Sva srića pa ima i drugih foruma.
@zuzo
Ja digao buku na ovom i drugim Forumima , rješenje je bilo jako blizu , a samo je trebalo "vratit stare karte i poi-e" , takav stručnjak kao Ti bi to trebao znati !? :D
Nisan baš tako napravija.
Skinija san nekoliko torenta od 4,6,10 gb Q4 mapa i malo san vidija po drugim forumima da su neke nevaljale mape.
stavija san nextgen sa srpskim lang i hrvatski voice
To bi značilo da treba " ... sačekati novi kvartal Q2017.Q1 i riješen problem ! " Do daljnjega vozit na 2016.Q3 , kao i do sada ! :)
Zašto si onda pokrenija temu pa se sprdate sa mnom zato šta san tija sudjelovat u temi i tija nešto saznat od vas lumena koji ste se rodili s navigacijom u plodnoj vodi.
To je bilo sve od javljanja iz kaštela.
@tomojure
Koliko sam vidija niko' te nije ni spomenija , važno je da si tija sudjelovat i da si nešto pametno reka , a na dobrom si putu da bi i Ti s vremenom moga postat "Lumen" !
Ja sam kontao da svako novo izdanje ima ispravke gresaka i unosenje novih ulica brojeva itd.i uvjek potrcim da ga skidam i da vidim ima li sta novo za moje mjesto i okolinu. Izgleda nije uvjek tako.
popravljaju uvijek negdje, ali nikad ne objave gdje
]a koristim na Sony Z3, iGO primo 9.6.29.636868
Meni navigacija radi bez problema sa kartama Q42016.
Slike izbrisane , karte su neispravne !
Probaj staviti Germany_HERE_2016.Q4_161219.fbl i odaberi bilo koje mjesto i probaj navigirati. Kod mene ta karta ne radi -izbacuje iz programa.
Nije problem samo u karti Njemačke , izbacuje iz programa i Italija , Španjolska , Mađarska . Nije problem samo u FBL ,
neispravni su i FDA, FSP , POI . Treba maknuti komplet 2016.Q4 i vratiti nazad stare karte koje rade odlično 2016.Q3 .
Probao sam sve i svašta , ali svejedno ima problema . Ove su se neispravne karte raznim linkovima i torentima razmnožile
po Forumima poput virusa . Sačekajmo slijedeću seriju karata 2017.Q1 , to je jedino rješenje .
Svi Linkovi u ovoj Temi su izbrisani , karte su neispravne !