-
Haha, prije jedno 3 godine sam totalno prestao gledati tv (vijesti, serije, sve). Onda smo se cura i ja preselili i tako zivjeli jedno vrijeme, bez tv-a (ona isto ne gleda nis vise). Pa smo odlucili uzeti tv samo za filmove s kompa posto nam je 23" premalo. Long story short, u pola godine sam skocio na kilazi :D (nisam debel, ali napokon sam dobio tih 10 kila koje su mi falile), navecer odradjujemo serije i tako u krug. Tv je zlo samo takvo, iz prve ruke mozemo potvrditi. Super je zimi kad je sugavo vrijeme, a mimo toga spas nam je sto se ipak ne ljepimo toliki za ekran zbog drugih obaveza i sportova.
Nemoj dizati prosjek gledanja tva samo da bi ga gledao ;) Meni je tv bila najbolja i najgora investicija heh
-
kako kome :D
ja volim gledati tv :D
naravno nažalost najmanje naši domaći program
dosta volim gledati History kanal
-
Nat.Geo, Discovery i History. Eto, to je sve što uz naša 4 zemaljska programa pogledam.
-
Gledao sam ja i mtv dok nisu poceli biti sve manje music tv :D a i taj discovery isto, samo kamiondzije i ribari heh. Bas nam je tuzan tv program
-
Volim pogledati Air crash investigation/May Day i slične. Negdje se nađe dobrih dokumentaraca. Prije neki dan je bilo o Twinsima u NYC.
Samo, da... sve više junky programa tipa Kako loviti tunu ili kamiondžije po ledu... Još onaj dokumentarac o restauriranju starih kanti od auta dođe kao poslastica :)
-
meni su dobri američki sakupljači, pawn stars, Count's Kustoms itd... :D
-
Kada smo kod LED TV-a, ima li netko problema sa zvukovima koje televizija proizvodi kada je isključena (pod naponom)?
Meni se, katkada znaju javiti ti zvukovi, nalik zvuku kiše kada lupa po prozoru... Prilično iritantno. Nekih sat vremena od gašenja TV-a to ne prestaje (ali nije svaki put).
-
Ajd da i ja kazem neku.Imam dva, ta velika tv, nisu smartovi al su pametniji od mene sta sve znaju. Prvi i stariji je Sony Bravia, 40", stroj koji radi vec 6 godina od ranog jutra do kasno uvece. Slika super, ton odlican sve u svemu, dobro sam ulozio novac. Drugi je 50" Blaupunkt, sliku sam dotjerao po svom ukusu i zadovoljan sam a sto se tona tice, zali Boze novca koji sam dao. Uzasan, mislim cak da onaj RIZ-ov sto ga je stari kupio 1971 imao bolji zvuk. U jednoj sam trgovini naisao na jednog prodavaca koji mi je rekao kako da se "navodim" pri kupnji tv-a. Kaze ovako: prvo odlucis, koliko love mislis da potrosis, onda gledas, koju bi velicinu, pa onda trazis da ti se objasni sta sve nudi taj tv, na kraju, da ga ukljuci i pokusas si nastelati sliku kako bi ti htjeo da bude (naravno i zvuk) i onda vidis da li ispunjava ono sto si htjeo. Po meni, najbolje slike ili boje daju LG, SONY i SAMSUNG. Naravno ne vidimo svi jednako a nemamo ni svi iste ukuse a o ukusima se ne raspravlja.
-
check here for more information about this app: terrarium tv official
-
Može mi netko iskusniji i upućeniji odgovoriti, znači moj Grundig ima sljedeće mane, ako su mane.
Prilikom prikazivanja bljeđih pozadina, npr. reklame s bijelom bojom, jasno mogu vidjeti 8 "rebara" od kojih se, valjda, sastoji ekran.
I, najnovije, slika oscilira, odn. kvaliteta boje na njoj. Za sada imam dosta stabilnu boju, ali zna se početi glupirati, pa odjednom imam ili prejaku boju ili se ekran čitav potamni. Ti prijelazi traju koju milisekundu, ali gledanje postaje nepodnošljivo.
Može li biti do internet veze/konekcije pošto imam zbilja jako spor net? I, ova rebra, koja nisam primijetio dok sam bio na HT-u, mogu li imati veze s rezolucijom slike (premala/prevelika)?
Ili jednostavno TV treba servis?