Bilo bi dobro da admini provjere IP od matko i slavonija jer tek registrirani članovi pokušavaju izboriti neku svoju pravdu da se čak dobiva dojam da je riječ o dotičnom. A i obojica nemaju Shift na tipkovnici, preslični su ... :D
Printable View
Bilo bi dobro da admini provjere IP od matko i slavonija jer tek registrirani članovi pokušavaju izboriti neku svoju pravdu da se čak dobiva dojam da je riječ o dotičnom. A i obojica nemaju Shift na tipkovnici, preslični su ... :D
evo vezano na ovo na jednom drugom forumu
Regao se dana i odmah post gdje "sam" sebe hvali :D Predpostavljam da je to ovaj koji se spominje u temi
http://i1228.photobucket.com/albums/.../Capture_2.png
evo ovaj njegov post o kleveti je gotovo pa preslika toga što mi je drobio u mailovima i predstavljao se kao neki advokat koji će kao dići tužbu za klevetu iznosa od milion kuna :)
vidi se da nije sav svoj čim nije svjestan šta priča..
slijed događaja: prevari me za mobitel i uzme mi novce i pravi se blesav na moja reagiranja, zatim ga policija privede i tek mi onda vrati novac inače ne bi nikada, i sad nakon toga želi da to sve ne bude istina i priča sam sebi da je oklevetan što je mene prevario.. s njim definitivno nešto nije u redu, kao da je pobjegao iz neke ustanove i ugnjezdio se na Njuškalu gdje daje lažni opis i lažne slike mobitela i tako zarađuje za život i boli ga briga kako se ljudi koji su prevareni osjećaju što ih je prevario za novac koji su krvavo zaradili :rifle:
:tclosed:
S obzirom da je kaznena prijava obavljena i postupak pokrenut, do daljnjeg zaključavam ovu temu jer je krenulo u krivom smjeru (ponajviše jer netko pokušava putem nekoliko accounta obraniti prijavljenu osobu) .
Zahvaljujem članu Rinoflux na upozorenju za dotičnog člana s njuškala i osobno želim da proces prođe što prije i da svi oštećeni (ako je prozvani kriv) dobiju svoje novce natrag. Javi u PM kako je na kraju prošlo da ovdje objavim zaključak slučaja.
Cafe Mobil niti u bilokojem slučaju nije odgovoran za objave članova foruma, kao i što nema nikakvu poveznicu s procesom koji je ovdje objavljen.
Stoga, molim članove ako ikada dođe do toga da dožive sličnu ili istu situaciju kao ovdje navedenu - PRVO PIŠITE NEKOME OD SUPERMODERATORA i zatražite dopuštenje za objavu takvih materijala. Svjesni smo da je na internetu sve više prijevara, ali ne želimo biti forum za prozivke i prijavu prijevara. Postoje institucije koje se bave takvim poslom.
Ugodno čitanje,
moderator WildBoy